[ŽT] Simonian įžeista - seniausias britų laikraštis pavadino ją „bebrų valgytoja“  (2)

Margarita Simonian, vyriausioji RT redaktorė, įsižeidė dėl „The Times“ jai skirto apibūdinimo. Nors jis skirtas ne be reikalo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Times“, „seniausias britų laikraštis“, pasak Margaritos Simonian, pavadino vyriausiąją RT redaktorę „bebrų valgytoja“. Simonian toks apibūdinimas nepatiko. „Britiškas humoras menksta ir menksta“, sakė Simonian.

Tačiau kodėl kas nors taip vadintų Simonian? Sutikdama 2013-uosius metus Simonian pasigyrė, kad valgys bebro mėsą. Netrukus rusai ją praminė bebrų valgytoja („bobroedka“). Rusijos opozicijos žmonės, tokie kaip Aleksejus Navalnas, palaikė tokią pravardę. Tiesą sakant, jis tikriausiai labiausiai ją ir populiarino, bet rusams buvo juokinga tai, kad Simonian kaskart reaguodavo į tokį apibūdinimą. Ją tai labai žeidė ir ji nesugebėjo to ignoruoti.

 

Galiausiai, 2021 metais Simonian nusiuntė bebro mėsos Navalnui, kuris kalėjime buvo paskelbęs bado streiką. Nežinia, ką ji norėjo tuo parodyti, bet žmonėms tai tik priminė primirštą pravardę ir jie vėl ją pradėjo taip vadinti. Ir ji vis pyko, sakė, kad tai - neoriginalu ir nejuokinga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(140)
(1)
(139)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: