„328-as pulkas. Neisime, net jei sušaudys.“ Kariuomenė neatlaikė. Krynkuose prasideda maištas  (1)

Dėl susiklosčiusios situacijos kaltinamas generolas Teplinskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bandymai išstumti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas iš placdarmo ties Krynkais (Chersono sritis, kairysis Dniepro krantas) pasirodė tokie kruvini ir beprasmiški, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų kariai pradėjo maištauti.

Apie tai pranešė Rusijos Z-kanalas „VDV za čestnost i spravedlivost“, siejamas su Rusijos ginkluotųjų pajėgų „Dnepr“ grupės karininkais, praneša Dialog.UA.

Okupantai teigia, kad problemų iškilo neseniai sukurto Rusijos ginkluotųjų pajėgų 328-ojo oro puolimo pulko gretose, su kuriuo vadovybė pastaraisiais mėnesiais tiesiogine prasme šlifavo Krynkus.

„328-ąjam – viskas! Visiškai išsekęs. Kariai maištauja. Rytoj (vasario 3 d. – red.) jie nenori eiti į kitą Krynkų šturmą, net gresiant sušaudymui... Jie netiki sėkme ir yra pavargę“, – sakė šaltinis.

„Neisime, net jei sušaudys“, - sako kariai.

Pasak jo, dėl susiklosčiusios situacijos kariuomenė kaltina šiai krypčiai vadovaujantį generolą Teplinskį.

 

Tuo tarpu Z-kanaluose pasirodė informacija apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veržimąsi į vakarus nuo Krynkų. Nepaisant to, kad rusai turi didelį gyvos jėgos pranašumą šioje srityje, Ukrainos kariuomenė toliau plečia placdarmą ir stumia Putino armiją toliau nuo Chersono.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(455)
(15)
(440)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: