„Unikalus atvejis. To nedrįso niekas kitas.“ Galingai. Ką po atleidimo padarė Zalužnas  (1)

Paties įvykio fone, kai iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado pareigų pasitraukia beveik visų Ukrainos žmonių pasitikėjimą turintis žmogus, niekas neatkreipė dėmesio į įdomų niuansą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-11 „Unikalus atvejis. To nedrįso niekas kitas.“ Galingai. Ką po atleidimo padarė Zalužnas  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Projekto „Glavkom“ vadovas Viktoras Šlinčakas interviu su Borislavu Bereza išsakė įdomų faktą apie Zalužno atleidimą.

Paties įvykio fone, kai iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado pareigų pasitraukia beveik visų Ukrainos žmonių pasitikėjimą turintis žmogus, niekas neatkreipė dėmesio į įdomų niuansą. Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas leido sau atmesti prezidento prašymą, kai šis pasiūlė jam užimti kitas pareigas, pavyzdžiui, ambasadoriaus vienoje iš Europos šalių.

Šlinčako interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Kol kas oficialiai nepatvirtinta, kad po atsistatydinimo Zalužnui buvo pasiūlyta užimti kitas pareigas. Vienintelis dalykas, kurį pasakė Ukrainos prezidentas, buvo tai, kad jo komandoje atsiras vieta Zalužnui.

Dar prieš savaitę kalbos apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado atleidimą atrodė kaip gandai, tačiau šiandien tai jau faktas, todėl galima daryti prielaidą, kad Zalužnui tikrai buvo pasiūlyta užimti kokias nors pareigas, bet jis atsisakė.

 

Leidinio „Glavkom“ vyriausiasis redaktorius išsakė savo nuomonę.

„Man atrodo, kad tai unikalus atvejis, to nedrįso niekas kitas. Šiuo atveju man atrodo, kad žmogus, turintis daugiau nei 30 metų karinę patirtį, parodė pavyzdį tiems kariškiams, kurie stovi kryžkelėje ir svarsto, ką daryti toliau.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(366)
(16)
(350)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: