Sukurtas spalvinis elektroninis bloknotas  (0)

Kinijos bendrovė „Shenzhen Guangxuntong Communication Technology“ pranešė pateikusi rinkai pirmąjį pasaulyje biuruose naudoti skirto elektroninio bloknoto su spalviniu ekranu modelį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Eking S700“ pavadintas kompiuteris turi 7 colių (17,5 cm) įstrižainės sensorinį ekraną, kuriame galima „rašyti“ įprastiniu rašikliu ar valdyti bloknotą liečiant pirštais, skelbia „TCMagazine.com“.

Šis įrenginys turi „Wi-Fi“ bevielio ryšio modulį, 3G ryšio modemą, GPS imtuvą, 3 MP raiškos vaizdo kamerą su autofokusavimo funkcija, pirštų atspaudų atpažinimo įrankį.

Šiame elektroniniame bloknote galima ne tik užsirašineti pastabas, redaguoti dokumentus ar rašyti elektroninius laiškus (programinė įranga atpažįsta rašyseną), bet ir naršyti internetą, klausytis muzikos, žiūrėti videoklipus ar nuotraukas, skaityti elektronines knygas, žaisti nesudėtingus žaidimus.

Pranešama, kad „Eking S700“ netrukus bus pateiktas rinkai, įrenginio kaina oficialiai neskelbiama, tačiau internete pasirodė gandų, jog ji gali siekti apie 600$.

(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)