Baltųjų rūmų reikalavimai sukėlė tikrą audrą. Pasaulyje šokas (Foto)  (1)

Smūgių efektas akivaizdus.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos operacijos, kuriomis siekiama išmušti Rusijos naftos perdirbimo pajėgumus, pasirodė labai efektyvios. Dėl to Rusija prarado 20 % pajamų iš naftos ir naftos produktų pardavimo. Šių pinigų Kremlius nebegalės panaudoti karui.

Tai pranešė „The Moscow Times“, remdamasis Tarptautinės energetikos agentūros duomenimis.

Nuo 2024 metų pradžios Ukraina pradėjo smogti Rusijos naftos perdirbimo gamykloms atakuojančiais bepiločiais orlaiviais, naikindama brangią įrangą. Mažiausiai 10 iš jų buvo apgadintos arba tapo visiškai neįgaliomis, įskaitant NORSI gamyklą Žemutinio Naugardo srityje, kuri laikoma viena galingiausių Rusijos Federacijoje.

[Iš Lenkijos] „Engwe“ švenčia savo 10-ąjį gimtadienį! Su kuponais mažiausios kainos istorijoje ir el. dviračiai dovanų!
4268 1

Tokie išpardavimai būna tik kartą per dešimtmetį. Ir „Engwe“ kompanija švęsdama savo veiklos jubiliejinį gimtadienį paruošė beprotiškų pasiūlymų.

Išsamiau

Ukrainos ekspertai pasielgė protingai, atakuodami pirmines naftos perdirbimo įrenginius naftos perdirbimo gamyklose. Tai labai svarbi įranga, kurią pakeisti labai brangu ir reikia daug laiko. Remontas dėl sankcijų bus ypač sunkus Rusijai.

Ukrainos smūgių efekto ilgai laukti netruko. Naftos bendrovės prarado kas penktą dolerį parduodant naftą ir naftos produktus. Kovą Rusijos naftos kompanijos gavo 9,3 mlrd. JAV dolerių pajamų – 20 % mažiau nei vasarį. Tai yra maždaug 2 mlrd., kurių Rusija nebegalės panaudoti savo agresijai prieš Ukrainą.

 

Baltųjų rūmų reikalavimai sukėlė tikrą audrą. Pastaruoju metu Ukraina sumažino atakų prieš Rusijos naftos perdirbimo gamyklas skaičių. Tikėtina, kad taip yra dėl JAV valdžios pozicijos, kuri prašė Kyjivo sustabdyti atakas, kad neišprovokuotų degalų kainų kilimo pasaulinėje rinkoje. Tokie Baltųjų rūmų reikalavimai sukėlė pasipiktinimo bangą ne tik Ukrainoje, bet ir JAV bei Europoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(424)
(22)
(402)

Komentarai (1)