„WikiLeaks“ atskleidė slaptą Baltijos šalių gynybos planą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lightfire 2010-12-10 10:48
o dabar perskaityk, ką parašei. Gramatinių klaidų, minčių apie keliones, futbolą, krepšinį ir politiką kratinys neturintis nieko bendro su tema
Letalis 2010-12-10 19:35
O Dieve,tu gal parasyk kai paaugsi,nes pagal dabartines mintis,tai nevirsiji net 25m.Ir isvaziuok pasiziuret pasaulio,be to pasiskaityk istorija,pasiziurek kas kada vyko,kokiom aplinkybem ir kas buna panasiais atvejais.Istorija linkusi kartoti klaidas. Pasirasymai ir lieka pasirasymais,cia kaip ir lietuvaitis vienas sutikta isitikines,kad jei jau istoje i EU,tai saugus buti visoje joje ir tikrai nei viena salis neisgins niekada,nieko nepadarys iki gyvenimo galo.Kaip minejau,pasiskaityt galima daugeliu atveju apie visas teises,sutartis,politines ar kitokias ir ar ju visada buna laikomasi. Ta pati galima pasiskaityti ir apie valstybiu prioritetus ivairiais ivykiais,jei tamstai daug kas naujiena,tai ir nera ka kalbet. Zmones valstybeje ir formuoja valzdios poziuri ir elgesi daugeliais atveju(deja ne visada). JAV neistojo i sajungininku gretas aktyviai kovoti gana ilga laika,nors ir buvo sajungininke laikoma,o tik del didelio zmoniu priesiskumo. Is kur tas naivumas,kad visas pasaulis atbegs issketes rankas gelbeti,neisivaizduoju.Kad ir kokie isipareigojimai butu,paprasciausiai gali but net salygos tam nepalankios,kad nepadet ir tuomet jau bet kokie isipareigojimai praranda prasme.Jei to neina izvelgti,tai kokia gali but diskusija. 300km ruozelis,per kuri gali perzengt per pusdieni,o siu laiku technologijomis net nereiketu perzengineti. Patys turi gelbetis zmones,o ne tiketis dievo rankos ar is JAV siustu kreiseriu,patiems reikia imtis priemoniu jau net ir pries ivykstant panasiems ivykiams,ir po ju. Atsipraso manoji tamsioji esybe,kad uzkibino tamstele,linki sekmes ir gero savaitgalio.
lightfire 2010-12-11 17:19
kongenialus patarimas, tik sakyč, 20 metų pavėluotas, nuo to momento, kai Baltijos valstybės turi savo ginkluotąsias pajėgas.