Pasaulinėje mobiliųjų kompiuterių rinkoje karaliauja „HP“, „Acer“ ir „Apple“ produkcija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2010-12-20 07:54
Trecias fanbojaus pozymis - "nesi lietes", man ir nereikia liesti. Cia tipo kaip save liesdamas jauti kaifa ? Taip kad nevyniok cia paklodziu, kad tavo MBP yra kazkoks tai super-puper stebuklas.
alach 2010-12-20 11:52
Jo aplas vieną dalyką daro geriausiai pasaulyje - reklamą. Nesuvokiu kaip įmanoma žmonems nemastyt visiškai. Kompas yra kompas. Ir nieko ten negali būt įpatingo. Visų darbo principas vienodas. Procas skaičiuoja 0 ir 1 ir viskas. Pats naudoju aceri uz <2000LT jau du metus. Taisiau vieną kart kai buvau numetęs. Sutvarkė garantinis nemokamai. Buvau su windowsais db su linuxu ir esu pilnai patenkintas. Tuo metu kai pirkau tokių pačių duomenų apple kainavo ~4000Lt. O išvis vadint kompą windowsinių yra totalus neišmanymas. Windows yra operacinė sistema. Čia tas pats kas vadint mašinas pagal sėdynių spalvą. O sudėtinga įsirašyt mac os į ne macą? Būtų įdomu pabandyt.
vyvea 2010-12-20 12:44
Jeigu neklystu Apple i tokius vartotojus ir orentuojas t.y i tuos kurie tik temoka "kompu" naudotis. Ir pavyzdziui as pilnai suprantu tuos zmones kuriems pavyzdziui jau virs 40 metu ir kompiuteriu nera naudoja ir nemanau kad jiems butu noras ieskotis per ebay ar kokius kitus aukscionus detaliu, o poto dar sukti galva - "kaip cia dabar sutaisyti, o kas jame sugedo, o jeigu dar kazka pridirbsiu?", bet isdalies Apple tuos zmones ir paveikia savo reklama ir snekomis ir paprastus vartotojus(tie kurie tik temoka "kompu" naudotis) paveikia. alach, nera taip labai sudetinga, o tiesiog reikia paieskoti apie _hackintosh_ ir ten placiau suzinosi.
piktasijus 2010-12-20 13:16
Jeigu intel core 2 duo procesorius, tai imi mac os x retail versija ir rasai lyg niekur nieko. Isirasius gali tekt su kext'ais pazaist. Pats i VBox irasiau Ideneb (hachintosh (mac os "paprastiems" kompiuteriams)) tai taip ir nesupratau uz ka ta operacine sistema taip slovinama. Neaisku nei kur rast nustatymus, nei programu iskart irasyta... Net elementaraus pasijanso (solitaire), tetrio pasigedau, ka jau kalbet apie koki nors biuro programu paketa. Ner jokio programu cento is kur programas siustis greitai ir patogiai... Appstore? ne, dekui, nesinori moket uz kiekviena kvaila programele kruva pinigu, kai yra nemokamos alternatyvos. Pagalvojus kitu kampu, jei turi pinigu moket uz kompiuteri x2 daugiau, tai turi pinigu ir uz elementarias programas susimoket. Gal per greit nuleidau rankas ieskodamas to mac os patogumo, bet daugiau kaip 20 minuciu negalejau iskest.
Blitzkrieg 2010-12-20 19:22
Zmogau, jei tu mac os nesugebi susirast nustatymu, tai kaip tu sugebi naudotis windais? Perkant maca, dazniausiai iskart buna irasyta Iwork. Alternatyva microsoft office, jei netinka, gali nusipirkt ir ta pati microsoft office kuris pilnai suderinamas su mac os. Iskart nusipirkus kompa, irasyta pakankamai daug geru programu, o jei tu nesugebi rast ju, tai as abejoju tavo protinem galimybem. Kai pradejau naudot linuxus, tai per pirmas kelias valandas irgi keikiau ji, bet po to kai ivaldziau, labai pradejo patikt. Tad zmogau, ka tu cia nusipezi apie 20 min? Pirmiausiai pasiskaityk bent koki pradziamoksli.
alach 2010-12-20 19:38
nu reiks pabandut. Man tai ubuntu labai prilipo.
Anonymous 2010-12-20 19:56
, del sukisimo tai tu teisus.. ypac linux ir bsd operacines sistemas..nes jos kuriamos ant ivairiu platformu.. o del windows, tai kiek suprantu skiriasi architektura del to problematiskiau.. bet kiek teko girdeti ant nauju kompu kaip ir nebeliko problemos.. apie dalis.. pridesiu tai, kad net dalys daug pigesnes jei perkamos ne kaip applui.. plius iphonai visokie naudoja specialius kabelius kurie kainuoja daug, kai tuo tarpu visi perejo ant mini usb.. del mbps ir mb lyginimo tai isvis pievos.. nes applas tikrai nera galingas kompas.. ir jei irasytum ta pacia OS i PC ir MAC, tai ir suprastum ant kiek isdurti applo klientai.. del batarkes jau aiskinau, kad mano eilinis pc irgi ilgai islaiko kai optimizuoji ant linuxo.. ir jokio cia stebuklo nera.. bei kaip ir kioning paminejo.. esme talpume.. gal reiktu pasiknisti googlej ir pasiaiskinti ar tas batarkes isvis applas kure.. bet kokiu atveju nestebuklas, kai as is paprasto pc irgi pan istraukiu laiko.. esme yra OS, softas ir optimizacija.. ir visi zino, kodel applas savo os naudoja tik ant savo kompu ir nekuria PC.. nes babkes sustos.. niekas nebepirks tu applu.. nes "graziaja" OS tiesiog gales instaliuot i PC.. beja, pastebejau, kad jau nemazai zmoniu siam puslapi naudojasi linuxu ir zino apie jo galimybes, bei pazanga UI..
Anonymous 2010-12-20 20:02
mac os gali isirasyti per emuliatorius.. linkomanijoj pilna tokiu.. bet ispeju, veikimas bus daug prastesnis nei paciam apple paleidus.. tiek greicio, tiek patogumo atzvilgiu.. plius draiverius ne visus atpazins.. is esmes isirasysi ir istrynsi kaip ir daugelis tai padaro.. tiesiog applas nenori atiduoti savo kozirio ir isleisti savo os ant PC.. bet kam tau ta mac bandyti.. paprasyk kokio draugo.. o jei draugai visi protingi, tai pardoj bandomaji pabandyk.. tikrai grazu viskas ir ispudinga.. jei isleistu versija ant pc.. tai manau labai smarkiai paplistu tarp entuziastu kurie kompa naudoja pan kaip netbooka ar tablet'a.. jei labai jau kas susizavejot applo ispudingom ikonom ir graziais vaizdais, tai galit ant linuxo laisvai susimesti kazka panasaus.. pilna priedu kurie padarys jusu pc desktopa toki pat viliojanciai grazu.. o del ubuntu, tai cia apskritai yra superine OS naujiems linux vartotojams.. nes labai sustra apsauga nuo virusu, bei performance su estetika spaudzia jegova efekta.. bei gali pamirsti apie programu ilgus ieskojimus bei skanavimus nuo virusu.. nes cia uztenka spustelt viena ikona ir parasyt ko nori.. i psio install that super soft for free.. jei naujokas ubuntu, tai galiu weba duoti, kur yra knygos parsisiuntimas.. ten yra surasyta daug navarotu jegovu.. ja perskaites turbut prie windowsu nebenoresi grysti niekad, o appla vertinsi tik uz tai, kad ant bsd pakurtas..
Anonymous 2010-12-20 20:22
visos linux ir bsd os turi dar daug daugiau reikalingo softo.. ir jis nemokamas.. ir gali isirasyt per pora peles paspaudimu arba pora zodziu ivedus i komandine eilute.. ir isvis ten viskas NEMOKAMA! reikia konvertuoti vaizda ar medziaga? no problem.. reikia editingo video ar photo.. no problem.. nuo layer based iki node based.. reikia offiso? pfff openoffice... nemokamas ir dazniausiai irasomas iskart su os.. irgi panasus i office.. o applo vartotojai susimoka savo dali uz ta iWork ir kiekviena kita suda.. tu tik brukstelk man kokios programos nemokamos reikia.. plius tai open source.. todel galetu pas visas os tai buti.. bet to nedaro nei windows nei mac os del komerciniu sumetimu..
piktasijus 2010-12-20 20:22
O kas tau sake, kad as tom langinem naudojuos? Nereikia abejot mano protiniais sugebejaimais. Taip, nesu proto bokstas, bet nesu ir toks atsilupes, kaip kad tau atrodo/tu atrodai... Kambarioko drauge uztiko mane bandanti mac os'a, sako "pas tave kompas kaip mac'e!" Paklausiau ar yra naudojusi mac'a ir kas jame taip ypatingo, kad visi taip giria... Zinot ka atsake? "Grazi juosta apacioj"...dohh... Grazi juosta?
Anonymous 2010-12-20 20:24
sitas buvo geras as ir taip pat galvoju, kad dauguma naudoja del tos grazios juostos, kuria gali isirasyti bet kas, kad ir ant windowsu ar linuxo..
moo 2010-12-20 21:04
Apple http://store.apple.com/us/configure/MC0 ... Tc0Njg1NzI Configuration * 2.8GHz Intel Core i7 * 8GB 1066MHz DDR3 SDRAM - 2X4GB * 500GB Serial ATA Drive @ 7200 rpm * SuperDrive 8x (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) * MacBook Pro 17-inch Hi-Resolution Glossy Widescreen Display * Backlit Keyboard (English) & User's Guide * Accessory kit HP http://www.shopping.hp.com/webapp/shopp ... 73D_series Your ENVY 17 3D seriesComponents * • Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit * • Intel(R) Core(TM) i7-840QM Quad Core processor (1.86GHz, 8MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 3.2GHz * • 1GB ATI Mobility Radeon(TM) HD 5850 Graphics [HDMI] * • 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) * • 500GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * • No Additional Office Software * • 50% OFF! One 6 Cell (standard) and One 9 Cell (over-sized) Lithium Ion Battery * • 17.3" diagonal Full HD HP 3D Ultra BrightView Infinity LED Display (1920x1080) * • Blu-ray player & SuperMulti DVD burner * • HP TrueVision HD Webcam * • Intel Wireless-N Card with Bluetooth * • Backlit Keyboard * • Adobe(R) Photoshop(R) Elements 8 & Adobe Premiere(R) Elements 8 * • HP 3D Active Shutter Glasses Kazka praleidau? A kaina taip.. Apple $3,199.00 analogiskas, o siaip kiek geresnis net HP $2,174.99 Dar turite ka papasakoti? Beje, sie HP yra pacios auksciausios kokybes ju produktas, ne "biudzetinis" o pats brangiausias ir, be abejo, itin kokybiskas ir nenusileidziantis kokybe Apple. Turiu ir naudoju Apple. Nemegstu kai "myza" i akis naiviems zmogeliams.