„Windows Phone 7“ siunčia duomenis nežinia kam  (11)

„Microsoft“ kompanija praneša pradėjusi tirti „Windows Phone 7“ gedimą susijusį su šią sistemą naudojančių telefonų duomenų siuntimu nežinia kam be vartotojo žinios, rašo „BBC News“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmieji skundai atkeliavo iš kelėtos vartotojų internetinių forumu iš Jungtinių Valstijų. Dalis jų skundėsi, jog jų išmanieji kiekvieną dieną išsiunčia nuo 30 iki 50MB duomenų. Toks kiekis per 20 dienų gali pasiekti 1GB.

„Aš susilaukiau elektroninio laiško iš AT&T su pranešimu, jog beveik išnaudojau savo 2GB išsiųstų duomenų limitą ir tai mane tikrai nustebino, nes nemaniau to padaręs, - skundėsi vienas „Windows Phone 7“ vartotojas vardu Paul Thurrott, - Aš tuomet patikrinau AT&T sąskaitą internete ir pastebėjau, jog mano telefonas siunčia didelius kiekius duomenų tam tikrais tarpsniais.“ Kiti vartotojai pastebėjo, jog jų išmanieji nieko nedarant išsiunčia apie 2-5MB duomenų per valandą.

„Microsoft“ į šiuos pranešimus sureagavo ir patikino tiriantys bėdą. Iki šiol tik spėjama, jog telefonai siunčia duomenis „Microsoft“ su informaciją apie telefone veikiančių programų darbo spartą. Kita versija teigia, jog „Windwos Phone 7“ telefonai naudodami bevielį tinklą taip pat naudoja ir 3G internetą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobium.lt
Mobium.lt
Autoriai: Antanas Dapkus
(0)
(0)
(0)

Komentarai (11)