„Pirate Bay“ ruošia muzikinę staigmeną  (9)

Apsikeitimo bylomis tinklalapis „The Pirate Bay“ jau šį balandį gali pristatyti dalinimuisi muzika skirtą projektą „The Music Bay“, kurį laiką internete sklandžiusius gandus patvirtina su šiuo reikalu susiję portalo torrentfreak.com šaltiniai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar prieš keletą metų „The Pirate Bay“ komanda buvo užregistravusi domeną themusicbay.org ir ketino sukurti itin efektyvią apsikeitimo muzika platformą, tačiau šie planai buvo atidėti, greičiausiai – dėl 2009 m. tinklalapį užgriuvusio pasaulinio dėmesio ir teisminių procesų.

Tačiau dabar planai gaivinami. „Muzikos pramonė net neįsivaizduoja, ką ketiname pristatyti už keleto mėnesių. Jie skundžiasi dėl piratavimo, tačiau jei kada nors ir buvo priežastis būti išsigandusiems, tai yra dabar. Tai bus ypatingas siurprizas Tarptautinės fonografinės pramonės asociacijos (IFPI) 78-ojo gimtadienio proga“, – komentuoja šaltinis „The Pirate Bay“. Tiesa, konkretesnės informacijos apie ruošiamą projektą kol kas neatskleidžiama.

Priminsime, jog šiuo metu muzikos rinka išgyvena ne pačius geriausius laikus, tad naujasis muzikos dalinimosi projektas gali suduoti dar didesnį smūgį visai komercinei muzikos industrijai.

Kol kas domenas themusicbay.org nukreipia į thepiratebay.org, o adresu fear.themusicbay.org tepateikiamas užrašas „coming soon“ (angl. jau greitai). Viena iš aktyviausių antipiratinių organizacijų – IFPI – buvo įsteigta Italijoje 1933 m. balandį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)