Paskutinis Arkties madų klyksmas - pripučiami sniegabridžiai  (1)

Ko gero, įspūdingiausia yra ne tai, kad tokia avalyne (pavadinkime ją sniegabridžiais) galima kur kas efektyviau nei paprastais batais bristi per purius sniegynus. Ne menkesnis šio išradimo privalumas yra tai, kad sniegabridžius galima susilankstyti ir įsikišti į striukės kišenę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip, jie – pripučiami. Iš principo, tai yra savotiškos pripučiamos apsauginės „guminės valtelės“ žieminiams batams, kad šie kuo mažiau susiliestu su sniegu, o pėdos batų viduje kuo ilgiau išliktų sausos ir šiltos.

Novatorišką žieminės avalynės aksesuarą, sąmojingu pavadinimu „Small Foot“ („Mažoji pėda“), sugalvojo ir pagamino bendrovė „AnyExit“. Šie lengvi, kompaktiški sniegabridžiai bei kita bendrovės produkcija vasario 6-9 d. bus pristatyta Miunchene (Vokietija) vyksiančioje tarptautinėje sporto reikmenų parodoje „ISPO BrandNew“.

Iš sniegabridžių išleidus orą, jie patogiai sulankstomi ir, kaip teigia gamintojai, kartu su mini pompa be problemų telpa dvejuose kišenės dydžio dėkluose, kuriuos, kad būtų patogiau pasiekti, galima prisisegti prie striukės ar žieminių kelnių.

Sniegabridžių ir jų panaudojimo galimybių fotografijų rasite šio aksesuaro gamintojų tinklalapyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)