20 geriausių pasaulyje telefonų (Video)  (20)

Ar jūsų naudojamas mobilusis telefonas yra britų IT leidinio „Techradar.com" sudarytame naujausiame 20 geriausių pasaulyje mobiliųjų telefonų sąraše?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Techradar.com“ apžvalgininkų sudaromas ir reguliariai atnaujinamas geriausių paprastų ir išmaniųjų mobiliųjų telefonų reitingas remiasi rinkai pateiktų naujų telefonų, prieinamų D. Britanijoje, testais. Savaime suprantama, šis sąrašas, kai ir daugelio kitų IT leidinių reitingai, apžvalgos ir testai, nepretenduoja ir negali pretenduoti į išsamiausią ir objektyviausią mobiliosios IT rinkos naujovių verdiktą, nes galiausiai tik nuo vartotojo priklauso, kokios telefono savybės jam atrodo reikalingiausios, svarbiausios, geriausios ir pažangiausios.

Pasak pačių šio sąrašo sudarytojų, jis skirtas supažindinti vartotojus su naujų išmaniųjų telefonų privalumais ir trūkumais, tai savotiškas vartotojų gidas, siūlantis geriausio telefono ieškantiems žmonėms tam tikras kelio gaires.

Naujausiame „Techradar.com“ geriausių mobiliųjų telefonų reitinge yra 20 įvairių gamintojų telefonų. Kiekvienas iš jų pristatomas trumpa jo savybių apžvalga, kurioje pateikiama nuoroda į anksčiau skelbtus jo testų rezultatus, ir trumpu įvertinimu, kuriuo remiantis apžvalgininkai skyrė jam konkrečią sąrašo vietą.

Į naujausią geriausių telefonų sąrašą pateko „Apple iPhone 3GS“, „Nokia N900“, „HTC Legend“, „Samsung Wave“, „RIM BlackBerry Bold 9780“, „Samsung Galaxy Europa“, „RIM BlackBerry Torch“, „HTC Wildfire“, „HTC HD7“, „Motorola Milestone 2“, „LG Optimus 7“, „Orange San Francisco“, „Sony Ericsson Xperia X10 Mini/Mini Pro“, „Nokia N8“, „HTC Desire Z“, „Google Nexus S“, „Samsung Galaxy S“. „HTC Desire HD“, „Apple iPhone 4“ ir „HTC Desire“.

Gal kai kas nustebs, tačiau šiuo metu geriausiu pasaulyje mobiliuoju telefonu „Techradar.com“ apžvalgininkai išrinko ne „Apple iPhone 4“, o „HTC Desire“.

Antroji vieta skirta „iPhone 4“, trečioji – „HTC Desire HD“, ketvirtoji – „Samsung Galaxy S“, o penktoji – „Google Nexus S“.

Su visu „Techradar.com“ geriausių telefonų sąrašu galima susipažinti šioje svetainėje. O šiame vaizdo siužete galima pamatyti dviejų geriausių pagal „Techradar.com“ mobiliųjų telefonų palyginimą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(10)
(1)
(7)

Komentarai (20)