HTC pristatė tris naujus telefonus su „HTC Sense“  (0)

Mobiliųjų technologijų inovacijų ir dizaino lyderė kompanija HTC šiandien Pasaulio mobiliųjų technologijų kongrese (Mobile World Congress) pristatė naujas savo trijų populiariausių išmaniųjų telefonų versijas: „HTC Desire S“, „HTC Wildfire S“ ir „HTC Incredible S“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujųjų modelių pristatymu tęsiamas HTC pasiryžimas praturtinti pažangių išmaniųjų telefonų rinką ir suteikti vartotojui galimybę rinktis priimtiniausią dizaino, galios ir vertės derinį. Kiekviename telefone įdiegta „HTC Sense“ vartotojo sąsaja, kurią kuriant daugiausia dėmesio skirta kuo paprastesniam ir natūralesniam telefono valdymui. „Šią vartotojo sąsają kūrėme siekdami inovacijas vartotojams pateikti paprastai ir natūraliai – taip, kad jos būtų prasmingos. Būtent tai geriausiai atspindi naujieji „HTC Desire S“, „HTC Wildfire S“ ir „HTC Incredible S“ modeliai,“ – teigia HTC korporacijos vadovas Peteris Chou. „Šiuose telefonuose tarpusavyje dera stilius, inovacijos ir kitos savybės, suteikiančios vartotojams labiau asmeninę ir išskirtinę mobiliąją patirtį.“ „HTC Desire S“ Itin populiaraus ir daug apdovanojimų pelniusio „HTC Desire“ įpėdinis „HTC Desire S“ yra puikus stiliaus, galios ir greičio derinys. Įkvėptas „HTC Legend“ išmaniojo telefono aliuminio dizaino, „HTC Desire S“ korpusas yra išlydytas iš vientiso aliuminio bloko. Tai šiam telefonui suteikia solidžią ir natūralią išvaizdą. Naujojo 1GHz „Qualcomm MSM8255 Snapdragon“ procesoriaus dėka, „HTC Desire S“ yra greitas ir galingas. Telefone integruotos priekinė ir galinė kameros garantuoja aukštos raiškos vaizdo įrašymo galimybę, o 3,7 colių WVGA ekranas itin kokybiškai perteikia vaizdą. „HTC Wildfire S“ Populiariojo „HTC Wildfire“ įpėdinis „HTC Wildfire S“ yra prieinamas, kompaktiškas ir žaismingas aparatas. Jis leidžia vartotojams bendrauti per tokius socialinius tinklus kaip „Facebook“, taip pat balso ar teksto žinutėmis. Vartotojai gali pažymėti savo draugus nuotraukose dar prieš paskelbdami jas „Facebook“ tinkle arba vienu mygtuko paspaudimu pasidalinti savo naujausiais atradimais „Android Market“. „HTC Wildfire S“ yra vienas mažiausių kompanijos telefonų: būdamas tik 10,13 cm aukščio ir 5,94 cm pločio, šis išmanusis telefonas talpina net 3,2 colio HVGA ekraną.

Vartotojai taip pat turės galimybę išreikšti savo individualumą pasirinkdami telefono spalvą: juodą, violetinę ar baltą, o pagrindinį ekrano lauką pritaikydami savo poreikiams įvairių programėlių ir kitų detalių pagalba. 5 megapikselių spalvota kamera su automatinio fokusavimo funkcija, išplečiama „microSD“ atmintis ir įvairių audio bei video formatų palaikymas „Wildfire S“ paverčia pažangiu ir į bet kurią kišenę telpančiu daugialypės terpės aparatu.

„HTC Incredible S“

„HTC Incredible S“ išmaniajame telefone inovatyvus dizainas ir aukščiausios kokybės mobilioji patirtis buvo suderinti drįstantiems būti kitokiais vartotojams. Šis telefonas – puikus įrodymas, kad kartu dirbdami inžinieriai ir dizaineriai gali pasiekti išties daug. „HTC Incredible S“ korpusas išryškina vidinių telefono komponentų formas. Filmavimas ir vaizdo įrašų žiūrėjimas aukšta raiška tampa dar prieinamesnis, o ryškus 4 colių WVGA Super LCD ekranas ir erdvinio garso sistema kuria drebinantį kino teatro įspūdį.

8 megapikselių foto kamera su dviguba blykste leidžia fiksuoti aukštos kokybės nuotraukas. Jas, kaip ir vaizdo įrašus ar muziką, per DLNA galima perkelti į televizorių. „HTC Incredible S“ yra integruota vaizdo pokalbiams skirta kamera ir vaizdo skambučių funkcija, įgalinanti bendrauti su draugais akis į akį.

Įsigijimas

„HTC Desire S“, „HTC Wildfire S“ ir „HTC Incredible S“ išmanieji telefonai pagrindinėse Europos ir Azijos rinkose pasirodys antrąjį 2011 m. ketvirtį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)