Pirmasis „Nokia Windows Phone 7“ telefonas bus išleistas 2012 m.  (14)

Kalbos apie „Nokia“ ir „Microsoft“ partnerystę ir toliau netyla, nes daugelis nekantrauja, kada bus išleistas pirmasis „Nokia“ išmanusis telefonas, naudojantis „Microsoft“ plėtojamą „Windows Phone 7“ operacinę sistemą. Ši Suomijos bendrovė labai populiari Indijoje ir yra viena iš sparčiausiai populiarėjančių BRIC rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nokia“ padalinio Indijoje generalinis direktorius D. Šivakumaras (D. Shivakumar) „Daily News“ tinklalapiui neseniai pasakojo, kad pirmąjį „Windows Phone 7“ išmanųjį telefoną išvysime maždaug po metų.

Be to, D. Šivakumaras pridūrė, kad šiuo metu naudojamą „Windows Phone 7“ operacinės sistemos versiją vartotojai gali pamiršti, nes „Nokia“ telefonai veiks atnaujintos ir daug pažangesnės platformos versijos pagrindu. Ši versija startuos su nauju „Mango“ atnaujinimu, kuris gamintojams bus pradėtas platinti nuo 2011 metų ketvirto ketvirčio.

„Microsoft“ neseniai pranešė, kad „Windows Phone 7“ dar šiais metais sulauks keleto atnaujinimų, tokių kaip „Internet Explorer 9“ pagrindu veikianti internetinė naršyklė, todėl galima manyti, kad tai viena artėjančio „Mango“ atnaujinimo sudedamųjų dalių.

D. Šivakumaro teigimu, „Nokia“ šiais metais planuoja išleisti dar 20 naujų „Symbian“ platformos pagrindu veikiančių išmaniųjų telefonų. Kompanija taip pat patvirtino nusprendusi „Symbian“ išmaniuosius telefonus gaminti iki tol, kol ši veikla bus pelninga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (14)