Išmanieji dėklai padidina iPad 2 ekrano atsparumą smūgiams (Video)  (6)

Gerai visiems žinomo planšetinio kompiuterio „iPad 2“ pristatymo metu kartu buvo pristatyti ir išmanieji dėklai (angl. „Smart Covers“), kurie, kaip paaiškėjo, yra ne tik graži apdailos detalė, bet ir puiki priemonė apsaugojanti planšetinio kompiuterio ekraną jam iškritus iš rankų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša Dailyiphoneblog.com, „ElectronicsBreak“ apžvalgininkai nusipirkę du naujus „iPad 2“ daugiafunkcinius įrenginius bandė prietaisų ekranų atsparumą esant uždėtam išmaniajam dėklui ir kai jo nebuvo.

Nors galutinis rezultatas vis tiek buvo pasiektas (apsauginis stiklas buvo sudaužytas), tačiau tarpiniai testavimo rezultatai skyrėsi. Išmetus „iPad 2“ iš didesnio nei 60 centimetrų aukščio įrenginys turintis išmanųjį dėklą liko nepažeistas, tačiau priešingi rezultatai buvo, jei prietaisas nebuvo su „Smart Cover“ – tuomet apsauginis stiklas suskilo.

Apsauginis stiklas įrenginyje, kuris turėjo išmanųjį dėklą buvo pažeistas tik tuomet, kai įrenginys buvo išmestas iš didesnio nei 150 centimetrų aukščio, tačiau net ir šiuo atveju jis suskilo mažiau nei iš žemiau išmestas „iPad 2“ be „Smart Cover“.

Po tekstu taip pat pateikiame vaizdo įrašą, kuriame demonstruojamas atliktas eksperimentas, tuo pačiu įrašo gale pamatysite kokio smūgio tikriausiai negali atlaikyti nei „Smart Cover“ nei kiti įrenginiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: