Kinija kaltina „Google“ politiniais žaidimais ir grasina jai pakenkti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

RealEfect 2011-06-09 08:33
Drebekit!Jau prasidejo kibernetines erdves karas! Siaip tai man atrodo rimtai turetu aiskiai google isdestyti kodel taip mano, as irgi galiu sakyti, kad nustaciau, jog tas ar tas zmogus pavoge banana is parduotuves, bet visi mane palaikys kvialeliu ir dar tam paciam apkaltintam zmogui bus ne ka geriau, nes galbut, nors ir nera vagis, bet jausis kaip vagis po tokiu kaltinimu, tai dabar ir Kinijos tokia padetis manau.Visu pirma bent nupasakoti tiksliai ta nustatymo procesas galetu, nes be jo mes visi galime vienas kita kaltinti nebutais dalykais.Ir siaip jeigu ziurint, ne is Kinijos poziciju o is JAV, tai galbut ji gali buti ir teisi, juk Kinija turi programisiu kariuomene, lygtais paciose technologijose skaiciau.Todel visai tiketinas dalykas, kad taip ir buvo.
Shinigami 2011-06-09 18:45
Dar karta perskaityk straipsni. Gal tada pastebėsi, kad google nekaltina Kinijos, kad jis atakavo. O sako, kad ataka vyko iš Kinijos. O tai galima nustatyti pagal IP adresus. Tik ne tiesiogiai galima suprasti iš konteksto, kad tai galėjo padaryti Kinijos vyriausybė. Bet kontekstas priklauso ne nuo googlės, o nuo reporterio. Kuris norėjo skandalo arba buvo papirktas, kad ir JAV pareigunu. Ar net pačios Kinijos norinčios sukelti tarptautini skandalą. Čia jau sunku pasakyti, kas ką papirko ir kas ką puolė. Internetinėje erdvėję galima viska sufabrikuoti ir padirbti (jei tik moki).
RealEfect 2011-06-09 18:54
Ot va tokie proto bokstai, mane nervina, raso bet ka kad tik padidintu savo komentaru skaiciu ir visiskai nemasto.Visu pirma pats ismok skaityti, o tada kitus vertink.Google kaltina Kinija, as tau neirodinesiu, kodel taip yra, nes tikiu, kad tu ir pats gali ismokt skaityti.O taip sakyti, kad papirktas reporteris buvo, tai jeigu tu galvoji kad cia melas tai ir neskaityk, kas tau liepe, visu pirma irodymus pateik, o tada rasyk.Komentatorius didysis