Teismas dar kartą patvirtino sprendimą, dėl „Microsoft“ skirtos 290 mln. JAV dolerių baudos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arwis 2011-06-12 12:40
Kur tie juokdariai kur vis sako ''Teismai nupirkti didziuju korporaciju''???!
Gediminas Jurgaitis 2011-06-12 13:02
va čia ir man labai keista pasidarė. Kodėl mažasminkštas leido laimėti kažkokiai mini kompanijai? nes, kad teismai nupirkti tai arkliui aišku, nors vienas manantis čia yra, kad viskas štatuose skaidru ir teismai nekorumpuoti pats tu juokdarys, jei taip manai..
RealEfect 2011-06-12 13:17
Keistoka, keistoka, zinot galvoju, galbut, ta i4i bendrove, kurios ta technologija ir buvo sukurta dave zymiai didesni kysi, kad laimetu pries MS ir tuom pasizymetu, tada cia is tiesu butu humoristine situacija- kysiu kova O man pavyzdziui labai idomu net pasidare, tarkime jeigu yra toks patentas jau uzregistruotas, bet jeigu tu to nezinai ir sukuri toki pati produkta (atsitiktinumas), tai tave vistiek baus ir sakys, kad turejai patikrinti patentu registre, ar yra toks produktas, technologija, ar ne?Ne juk gali buti ir toks atvejis, kad nekaltas zmogelis sukurs kanors tokio pacio ir tada pavirs i kalta, nes kazkoks gigantas kaip MS, Apple etc. jau seniai turi tokia technologija...
Arwis 2011-06-12 13:26
Kysininkai jus... Truputis provokacijos ir lenda visi is maiso, turbut priklausot tai grupei zmoniu kurie dar ir galvoja kad zydai pasauli valdo: http://www.youtube.com/watch?v=eIesXORj ... re=feedwll >>> RealEfect: taip tai butu patento pazeidimas. Teisme tu niekaip negaletum irodyti kad tu nezinodamas tai padarei. Gali buti kad atsitiktinai suprogramavai ta pati taciau tai yra tik tavo galvoje o teismui reikia irodymu. Teisme butu mazdaug taip: Tavo zodis pries patenta. Manau paciam nesunku suprasti kodel praleimetum.
sirex 2011-06-12 20:37
Patentų troliai... Laukiu nesuliaukiu, kada vyks toks teismas, kuris pripažins, kad patentuoti intelektualinę nuosavybę yra visiškas žmonijos nudurnėjimo ženklas. Tikriausiai net neįsivaizduojat, kiek milijonų iššvaistoma teismuose dėl patentų, yra net gi susikūrę specialūs patentų biurai, kurių paslaugomis naudojasi didžiosios kompanijos ir masiškai viską patentuoja, nesvarbu, savo ar ne, svarbu, kad pirmi užpatentuotų, o vėliau reikalautų viso pasaulio jiems mokėti. Plačiau apie patentų sistemos išsigimimą: http://patentabsurdity.com/
Arwis 2011-06-12 20:51
Tu negali uzpatentuoti idejos. Norint ka nors uzpatentuoti reikia mechanizmo kaip tai veikia, kokie veiksniai tai itakoja, koks rezultatas etc. Pries kelis metus viena jau senokai mirusi kompanija padave i teisma MMO kureja del to kad pazeistas ju patentas leidziantis zaidejams bendrauti virtualiame pasaulyje. Praktiskai visi MMO zaidimai naudojantys chat sistema buvo potencialus taikiniai. Taciau nors vizualiai jie atrodo panasiai veikimo principas buvo visiskai skirtingas, todel nieko ir nesigavo.