Treniruoklis kompiuterinei darbo vietai  (1)

Prasimankštinti ir pajudėti kiekvieną darbo dieną galima net nepasitraukus nuo savo kompiuterio biure: tuo pasirūpins „Elliptical Machine Office Desk“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovė „Hammacher Schlemmer“ siūlo kompiuterinį darbo stalą ir jam pritaikytą treniruoklį, pavadintą „Elliptical Machine Office Desk“, kuris suteikia galimybę tuo pat metu dirbti kompiuteriu ir mankštintis, pranešė „Engadget.com“.

Pasak gamintojų, šis treniruoklis leidžia biurų darbuotojams darbo dienos metu įvairiais būdais mankštintis savo darbo vietoje, stiprina jų sveikatą, suteikia energijos ir padeda atsikratyti nereikalingo svorio. Apskaičiuota, kad vidutiniškai juo naudojantis per savaitę galima sudeginti apie 4 000 kalorijų.

„Elliptical Machine Office Desk“ susideda iš reguliuojamo aukščio darbo stalo ir krėslo – treniruoklio, kuriame galima sėdėti arba mankštintis pusiau gulomis. Vienu mygtuko paspaudimu stalo aukštį galima padidinti nuo 68,5 iki 119 cm. Jį galima naudoti ir su standartiniu biuro krėslu, ir su krėslu – treniruokliu. „Elliptical Machine Office Desk“ skirtas 157 – 206 cm ūgio žmonėms, sveriantiems iki 136 kilogramų.

Krėslo – treniruoklio padėtį galima reguliuoti pasirinkus patogiausią atlenkimo kampą ir ranktūrių išlenkimą. Reguliuojamas monitoriaus stovas leis patogiai matyti vaizdą ekrane. Treniruoklių pedalų pasipriešinimo jėga valdoma elektroniškai. Yra ir papildomas treniruoklio ekranas, kuriame rodomas įveiktas atstumas, galia vatais, apsukų skaičius per minutę, sudegintų kalorijų skaičius ir kiti mankštinimosi pasiekimai. Ši informacija gali būti kaupiama atskirai apie kiekvieną iš 30 galimų tokio treniruoklio naudotojų.

Šis iš pažiūros šaunus „Hammacher Schlemmer“ sumanymas turi vieną daugeliui biuro darbuotojų svarbų trūkumą – didelę kainą. 8 000 JAV dolerių (neskaitant 450 dolerių pristatymo išlaidų) daugumai gali atrodyti per didelė, kad būtų galima atsisakyti įprastinių mankštinimosi ir lieknėjimo būdų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)