„Google“ plečia investicijas į saulės energetiką (Video)  (2)

Tai jau ne pirmas kartas, kai „Google“ investuoja į žaliąsias technologijas. Remiantis naujausiomis žiniomis, „Google“ neseniai paskelbė apie savo didžiausias investicijas į švarios energetikos sektorių. Jos sudarys 280 mln. dolerių. Šie pinigai leis finansuoti saulės elementų įrengimą gyvenamųjų namų rajonuose visoje JAV.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekologiškas projektas vykdomas kartu su „SolarCity“, pirmaujančia saulės energijos sistemų projektavimo, finansavimo, instaliavimo ir su tuo susijusiomis paslaugomis, įmone.

Visos „Google“ investicijos, įskaitant ir šį projektą, švariai energijai kurti jau sudaro maždaug 680 mln. dolerių.

Geriausia šio projekto dalis yra „SolarCity“ siūlomas novatoriškas finansavimo modelis ir tai, kad bendrovė apsiima įrengti saulės elementus bei pasirūpinti jų priežiūra per visą sistemos naudojimo laikotarpį.

Vartotojai gali pasirinkti išankstinį apmokėjimą arba iš viso nieko nemokėti iš anksto, tačiau vėliau mokėti kas mėnesinį saulės sistemų nuomos mokestį. Daugeliui paprastų klientų, kurie anksčiau norėjo įsirengti tokias sistemas gyvenamuosiuose rajonuose, tai buvo neįmanoma dėl finansinių priežasčių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekoidėjos.lt
Ekoidėjos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)