Juodkrantės poilsiautojus nustebino tiesiai virš jų galvų praskridęs karinis lėktuvas (Video)  (14)

Pasirodo, vasarą poilsiaujant Lietuvos paplūdimiuose galima stebėti ir išties ekstremalių reginių, o norint apžiūrėti virš poilsiautojų galvų skraidančius didžiulius lėktuvus visai nereikia trenktis į saulėtąją Kaliforniją. Įdomus atvejis užfiksuotas mūsiškės Juodkrantės paplūdimyje. Poilsiautojas Vytautas virš Juodkrantės paplūdimio nufilmavo neįprastai žemai skrendantį karinį lėktuvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Itin žema trajektorija skriejusio lėktuvo skrydį stebėjusių ir užfiksavusių poilsiautojų nerimas išties pateisinamas – orlaivis ne tik lėkė vos keliolikos ar keliasdešimties metrų aukštyje virš vandens, bet ir, leisdamas nežymų išmetamųjų dujų šleifą, suko į stebėtojų pusę bei nemokamai pavaišino juos nemenka adrenalino doze. Tiesiai virš žmonių galvų lėktuvai Lietuvoje paprastai skraido tik aviacijos švenčių metu, tad natūralu, jog paplūdimyje ilsėjęsi ir apie tokį renginį nieko negirdėję skrydžio stebėtojai neatmetė ir lėktuvo sudužimo galimybės. Arba pasijuto poilsiaują unikaliame kalifornietiškame „SunSet Beach“ paplūdimyje, kur tarpžemyniniai civiliniai laineriai leidžiasi tiesiog poilsiautojams virš galvų...

Laimei, Juodkrantės lankytojų ramybę trumpam sudrumstęs orlaivis sėkmingai praskriejo paplūdimio pakraščiu ir nuskrido savais keliais.

Mįslingą lėktuvo skrydį pakomentavo Krašto apsaugos ministerijos pareigūnai – šis C-130 modelio lėktuvas, priklausantis NATO, prie Juodkrantės krantų ne dalyvavo aviacijos šou, o tiesiog vykdė karines pratybas.

Vaizdo siužetas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (14)