„Nokia“ robotas iš senų telefonų – dar viena paskata būti „žalesniems“  (5)

„Nokia“ ne tik pasaulyje puikiai žinomas mobiliųjų telefonų gamintojas, bet ir bendrovė, kuri mielai prisideda prie ekologiškų idėjų. Aktyviai sekantys oficialaus „Nokia“ tinklaraščio įrašus ne kartą galėjo peržiūrėti įkvepiančius bendrovės vaizdo įrašus apie siekius elektroniką padaryti kuo „draugiškesnę“ gamtai. Viena iš naujų ir labai įdomių idėjų yra Pekine ant spalvingo suoliuko parduotuvėje sėdintis „Nokia“ robotas, kuris pagamintas ir senų telefonų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo projektu siekiama sumažinti anglies dioksido kiekį atmosferoje, kurį į aplinką išskiria elektroninės technologijos. Negana to, Kinijos gyventojai „Nokia“ kompanijai atidavę savo seną nenaudojamą telefoną kaip paskatinimą gauna nemokamą bilietą į kiną. Bendrovė taip pat pabrėžia, kad visi paaukoti telefonai bus perdirbti ir tai yra dar vienas būdas būti „žalesniems“.

Ir tai yra ne vienintelis „Nokia“ pasiekimas, siekiant įgyvendinti ekologiškas idėjas. Kompanija taip pat gali pasidžiaugti, kad „O2“ mobiliojo ryšio operatoriaus paskelbtame ekologiškiausių telefonų sąraše dominuoja, tokie „Nokia“ išmanieji telefonai, kaip „C6-01“, „E7“ ar „C7“. Be to, besidomintiems telekomunikacijų naujienomis taip pat turėtų būti žinomas ekologiškas „Nokia“ telefonų įkroviklis, kuris yra montuojamas prie vienos iš labiausiai paplitusios transporto priemonės – dviračio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)