Nepavykęs triukas su motociklu: „moteris-katė“ įsirėžė į filmavimo komandą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

unytas 2011-08-10 16:03
operatorus ir kaltas kad nepasitrauke jug nuo laiptu vazavo o ne an kelio
hostgator 2011-08-10 16:05
Kokios lygio naujienas pradejot cia deti? technologijos turetu keisti pavadinima, delfinomijos.
Jomajo 2011-08-10 16:30
kaip matau ymesta i tema "automobiliai ir traukiniai" tai kuris cia is ju? ir kaip su jais tai susija?
andriulis 2011-08-10 16:34
Mane irgi pradejo erzinti delfio straipsniai.
Strong_Bad 2011-08-10 16:35
O kuom nepatiko? Cia "automobiliai, traukiniai, motociklai" skyrelis. Motociklas buvo? buvo ir dar ogogo koks. Isvis toki ilga monstra pavairuot turetu but gan sudetinga. Nei cia delfiskos naujienos nei ka. Matomai nebeskiri kas delfiskiska, o kas ne. Yra cia ivairiu temu ne tik "technologijos". Va straipsniai apie studijas, apie miskus, apie FB ir tt, kas visikai nera "technologijos" bet gan aktualios naujiesnos\straipsniai, ir bulvarinio stiliaus straipsniukai labai retai teprasprusta (gal naujai idarbintu zmoniu pirmi blynai ar ka).
blizzard 2011-08-10 16:36
Įtariu kad atsirado redaktorius kuris nenumano kokias naujienas čia dėti ir deda beleką kad tik įrodyt jog kažką dirba..
Jomajo 2011-08-10 16:37
sorry nepaziurejau submeniu
zamolskis 2011-08-10 16:45
motociklas priklauso klasei "technologines paddielkos". cia tarp kitko labai aktuali tema, nes atskirt paddielka nuo gero dalyko pravarti savybe
Vytautas 2011-08-10 16:51
Situacija kaip su "Apple" gaminiais - "ajajai, kokie jie blogi", bet kažkodėl tai netrukdo juos taip masiškai pirkti, jog "Apple" tampa beveik pačia turtingiausia pasaulio kompanija Tiesa, kuo tai susiję su portalu? Šiandien įdėta turbūt 18 straipsnių. Skirtingų redaktorių, įvairių stilių, įvairioms rubrikoms. Na ir kuris iš straipsnių akivaizdžiai turi didžiausią "startinį" perskaitymų kiekio greitį? Nagi šitas eksperimento tvarka atkeliavęs "bulvaras". Ar tai reiškia, kad mūsų skaitytojams tokie straipsniai nepatinka? Žinoma ne - jie juos tiesiog skaito. O patinka tie rimtesnis, kurių nė neskaito. Kažkaip galva susisuko... Na, gal čia tik iš pradžių taip - pažiūrėsim ryt statistiką, gal tikrai rimtesni straipsniai bus labiau mėgiami. O jei ne? Gal kas paaiškintų tokį fenomeną? O gal tiesiog mūsų aktyviausi komentatoriai neapima visų skaitytojų interesų sričių? O redaktoriai tai ką... rašys tai, kas skaitytojams įdomu. O įdomu tai, ką jie skaito. Tad portalas bus toks, kokį norės matyti lankytojų dauguma. O dauguma matosi ne komentaruose, o straipsnių statistikoje. Tad skaitykit, kas patinka, o mes jau apie tai ir parašysim Vat ir elementari situacija.
virixas 2011-08-10 17:04
Tipo Sokratas buvo amerikietis?
Shinigami 2011-08-10 17:16
Čia tikrai kamera buvo ne vietoje, nes važiavo beveik tiesiai. Nereikia norėti, kad su tokiu agregatu nuo laiptu važiuotu nesimėtant. Aš taip pat pastebėjau, kad didesni komentarų kieki gauna tie straipsniai kurie nieko bendro su technologijomis neturi. Tai rodo, kad jie ir yra populiaresni.
Vytautas 2011-08-10 17:21
Ne tik komentarų, jau vien perskaitymų kiekis visus kitus lenkia 2-3 kartus. Iš pradžių mus tai labai stebino ir netgi neramino dėl tikrųjų auditorijos interesų, bet dabar tiesiog atsiranda supratimas, jog retkarčiais, neperlenkiant lazdos, reikia kažko lengvo. Kažkiek susijusio su portalo tema, bet labai lengvo. Nors kai kuriems aktyviausiems skaitytojams tai ir nelabai patinka.
Borland 2011-08-10 17:31
Šiaip manau, kad čia ne kas kita kaip reklama, nes pamačius šį straipsnį iškarto atsiranda noras pažiūrėti filmą. Kai filmui kurti išleidžiami milijonai, tai dėl vienos kameros už keletą dešimčių tūkstančių niekas nesiskelbtų jei nebūtų reklaminių motyvų.
Xdmin 2011-08-10 17:44
Administracijai - islikit originalus ir laikykites idejos. Juk projektas buvo kurtas dalintis ziniomis apie moksla ir technologijas. Butent del to cia aktyviausi skaitytojai ir renkasi. Didesnis populiarumas nera visada gerai, nes atsiranda daug "trolliu".
bullka 2011-08-10 17:51
Po velnių.. Apie ką šitas straipsnis?!?!!?!!!!!!?????!!!!!???? Apie kažkokią brangią aparatūrą? Apie kažkiek daug kainuojančią aparatūrą? Apie kažkokią žioplą bobą? Apie kiną, kuris turi kažkada pasirodyti? Apie kažkokį negautą filmo pelną, nes sudužo kažkokia kažkiek kainuojanti brangi kaina, kuri sudaro kažkiek kino kažkokio biudžeto? Apie nieką tas straipsnis. nulis konkretumo. Bulvarinis skaitalas. Kur ritasi šis portalas?????
Vytautas 2011-08-10 17:52
Čia turbūt taip ir emigruojantiems reiktų sakyti - išlikit lietuviais ir būkit Lietuvoje, juk ne dėl lengvesnės duonos gimėt. O gal kai kuriems galima siekti "geresnio" gyvenimo, o kitiems privaloma "nešti pareigą idėjai"? Kažkas čia neaišku. Kai tik tema apie emigracija, dauguma už geresnio gyvenimo siekimą. Kai tema apie portalų (nebūtinai mūsų) pritaikymą masėms ir geresnį jų gyvenimą, tai iš karto prieš. Kažkaip nesiklijuoja minčių vientisumas.
Vytautas 2011-08-10 17:55
Neužspringot? Kaip matau, gerbiamas bullka jį ne tik perskaitė, bet ir pakomentavo. Vadinasi, susidomėjimas yra. Ką tai reiškia? Kad reikia dar tokių straipsnių. Vat kai kurių rimtų apie energetiką, fiziką lyg ir nereikia - nei perskaitymų, nei komentarų. Dėkui, kad padedate nukreipti portalo turinį reikiama kryptimi: skaitytojų norai - mums įsakymas
MindaugasV85 2011-08-10 18:17
Na iki technologinio straipsnio čia tikrai trūko, bet tai jau ne pirmas ir manau ne paskutinis toks straipsnis. O kad sekantį kartą pasipiktinimo banga būtų kiek mažesnė, tai siūlyčiau pateikti bent teorines motociklo, kameros ar moters technines galimybes
Splatt 2011-08-10 19:10
Kaip Jūs nesuprantant, godumas neturi ribų (kas norės, tas supras...). Galvojate, kas nors iš čia esančių dirba iš idėjos? Seniai taip jau nebėra. Tokiais straipsniais tiesiog bandoma didinti lankomumą, o didesnis lankomumas duoda daugiau pajamų. Taigi, administracija puikiai žino, kad reklama nebus daugiau ar brangiau parduodama nuo to, kad čia bus daugiau technologinių straipsnių, o dėl to, kad bus daugiau puslapių peržiūrų, kurį sugeneruos didesnis lankomumas.
zamolskis 2011-08-10 19:53
nezinau kaip kiti, bet man patinka tokie filmai, kur stengiasi prikurt techniskai sudetingai atrodanciu dalyku. as priskirciau tai tecnologiju ivaizdzio formavimui. ir visai nesvarbu, kad ten daznai visiskos nesamones, bet tai skatina fantazija ir lavina technofiliska skoni manau rysys akivaizdus - tiesiog ne visiem priimtinas. vat tuos kurie purkstauja gerai apibudina terminas - snobai prie portalo cia galima prisiknist nebent tuo, kad straipsni priskyre ne i ta skyriu kur jam priklausytu. reiktu sukurt kokia tema, pvz "technologiju populiarininmas" ir patalpint ten, kad nebutu klaidinami "rimtieji" skaitytojai dabar gincijamasi lygioj vietoj.