Nepavykęs triukas su motociklu: „moteris-katė“ įsirėžė į filmavimo komandą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vytautas 2011-08-10 20:08
Labai geras pastebėjimas! Ir tuo pačiu labai geras patarimas - jį būtinai aptarsim redakcijoje. Dar kartelį dėkui už gerą mintį!
andriulis 2011-08-10 20:23
Vytautai - irasai i komentaru skilti pirma provokuojanti komentara, o tuomet su proporcijom uzaugs to straipsnio lankomumas.
Vytautas 2011-08-10 20:29
Na, jei tai būtų vienintelis toks diskusijų sukėlęs straipsnis, tada sutikčiau, kad įsikišimas į diskusiją straipsnio populiarumą padidino dirbtinai. Tačiau statistiniams tyrimams duomenų užtenka ir daugybės "švarių" pavyzdžių. Suradęs laiko parengsiu medžiagą su pagrindiniais portalo skaitytojų pomėgiais. Turbūt neliks klausimų, kodėl pagrindiniai naujienų portalai Lietuvoje yra bulvarinio lygio.
loggo 2011-08-10 20:36
Jetau jetau, kiek daug sarkazmo administracijos žodžiuose (jei ten ne sarkazmas, tai akivaizdžiai su protu susipykęs rašantys yra). O tai jums kas svarbiau, straipsnių perskaitymo statistika ar suknista idėja? Tai gal dabar apie Zvonkę pradėkite rašyti, statistika iki milijoninių perskaitymų pakils, bet ar to jums reikia?
zamolskis 2011-08-10 21:20
Morkis 2011-08-10 21:26
Teisingai,su tokiais straipsniais daugiau zmoniu nepriviliosit,o kaip tik dvigubai prarasit.As nesakau kad isvis sh pradejot rasyt,bet tokiems cia nevieta.
Anzuolas 2011-08-10 21:35
kionig 2011-08-10 21:41
hostgator 2011-08-10 22:17
Matai gal įdomus paveikslėlis ar pavadinimas, paspaudi šiek tiek paskaitai ir išjungi nusivylęs, paspaudimų ir komentarų skaičius nieko nereiškia.
nondescript 2011-08-10 22:59
Tau gal ir nieko nereiškia, bet kuo daugiau lankytojų (nesvarbu ar šiaip užklidusių, ar senbuvių), tuo daugiau svetainė uždirba iš reklamos, o ją juk reikia iš kažko išlaikyt. Kol technologijos.lt negaus rimtos paramos, tol teks susitaikyt su vienu kitu bulvariniu straipsniu ar didesne reklamos gausa, nes tokie projektai vien iš idėjos ilgai neišsilaiko. Visas kitas pastabas prašau rašyti šioje temoje, kitaip jos bus trinamos: http://www.technologijos.lt/diskusijos/ ... &start=325
Jomajo 2011-08-10 23:40
na bent jau as pamates tokius straipsnius vis dazniau pradedu zvalgytis i konkurentus, tokius kaip mokslon.lt bet deja ir ten pasitaiko s.... as kaip ir loggo tikiuosi nepamatyti straipsniu apie radzio bobas, nes tikrai bus labai gaila pamirst taip puikiai pradejusi ir taip liudnai baigusi saita.
vitalijuss 2011-08-11 08:44
Bet nesakykit, motocikliukas tikrai gerai atrodo Ir jeigu šitas straipsnis parašytas filmo reklamos tikslais - nieko čia blogo, nejau nežiūrėsit šio filmo? Juk būtina pažiūrėti naują klasikinio, vaikystėje pamėgto, batman'o ekranizaciją Bugaga, moderatorius ištrina moderatoriaus pranešimą dėl offtopic'o, FAIL :-):-)
HardAxe 2011-08-11 10:54
90% pateikiamų straipsnių yra bulvarinė rašliava. Teko kalbėti su mokslininkais apie tokio tipo mokslinę spaudą, sakė rašoma belekas, kad tik populiarinti savo atliekamą darbą. Iš tikro dauguma aprašytų išradimų, kurie pakeis pasaulį, kažkur dingsta. Nėra tame nieko labai blogo, normalaus mokslinio straipsnio statistinis lankytojas neįveiktų, o jei ir įveiktų ,tai tik vieną-dvi sritis. Anyway man patinka paskaityti mokslinę bulvarinę spaudą. Jei atsiverčiu delfi specialiai straipnius praleidžiu kol jie čia atsiras, čia gražiau pateikiama Pasiskaitai apie mokslo "naujienas", pasijauti toks protingas, keliaujantis su viso pasaulio naujienom. Apie patį portalą. Kažkada atsidariau išjungęs add-block, vos nuo kėdės nenukritau Atsirasdavo po vieną kitą reklamą, aš jas po vieną naikindavau, kai pamačiau kiek jos prisikaupė... Nejau jos reikia tiek daug, norint išsilaikyti? Kur yra ta riba, kai reklama užgožia turinį ir perteklius pradeda daryti neigiamą efektą?
Atlast 2011-08-11 10:55
Tai gal administracija galetu pateikti koki linka i straipsniu perziuriu statistika, tada ir registruoti vartotojai suprastu kodel pasirodo "minimaliai technologiniai" straipsniai.
ElniaRagis 2011-08-11 11:27
jau vien komentaru skaicius parodo, kad tokie straipsniai yra reikalingi. siek tiek nustebau, bet daugumos komentatoriu mentalitetas niekuo nesiskiria nuo delfistu ar lryto. as suprantu, kad lietuvio pareiga yra viskuo piktintis, bet paciam neiko nedaryt. gal patys per 1 para pabandykit parasyt bent viena rimta straipsni ar bent kelis isverst p.s. pats straipsnio neskaiciau, taciau mane patrauke komentaru skaiciusa. p.p.s. labai atsiprasau del didelio klaidu skaiciaus, sedziu kaime ir rasau su telefonu ir nors paprastai nerasau komentaru, sikart nesusilaikiau:-)
HardAxe 2011-08-11 11:55
per parą rimtas straipsnis nepasirašo Administratorius sako, kad tokie straipsniai sulaukia daugiausiai skaitytojų, bet tai turbūt nėra tie straipsniai, kurie pritraukia ir išlaiko auditoriją.
Donatas1 2011-08-13 00:40
O ką jums tas straipsnis trukdo ? neįdomu neskaitykit - juk paprasta. Ar trūksta technologijose mokslinių straipsnių ? Teisingai rašo Hardaxe - tikra mokslinį strapsnį suprastu gal 10 proc. šio portalo lankytojų - ne daugiau, dėl tokios nedidelės auditorijos neapsimoka svetainės laikyti, ką administratoriams ir kurėjams ją išlaikyti iš savos pinigų ? . Pasalį valdo pinigai ir beveik viskas paremta pelnu ir kapitalizmo dėsniais, sutinki su tuo ar ne, bet taip yra ir reikia su tuo susitaikyti.