Startavo naujas grupinių apsipirkimų puslapis „Delfi Deal“  (4)

Vakar savo veiklą Lietuvoje pradėjo naujas grupinių apsipirkimų puslapis internete „DELFI Deal“, jau veikiantis Latvijoje ir Estijoje. Teigiama, jog šiame puslapyje kasdien bus teikiami išskirtiniai apsipirkimo pasiūlymai maloniam laisvalaikio praleidimui bei pramogoms su didelėmis nuolaidomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Grupiniai apsipirkimai yra viena iš labiausiai besiplečiančių elektroninės prekybos sričių, todėl nutarėme šią paslaugą pasiūlyti ir visiems apsilankantiems DELFI portale“, – sako šio naujienų portalo pardavimų vadovas Marius Stanevičius. Vartotojus naujasis apsipirkimų puslapis labiausiai turėtų sudominti itin didelėmis nuolaidomis, kartais net iki 90 proc., apsilankyti jau pamėgtose laisvalaikio ir poilsio praleidimo vietose: restoranuose, kavinėse, naktiniuose klubuose, grožio salonuose, sporto klubuose, pramoginiuose renginiuose, ir pan.

Svetainės paslaugas, teikiamas tokiu pačiu prekiniu ženklu „DELFI Deal“, administruoja Estijos bendrovė DEAL24, kuri šių metų birželį pasirašė bendradarbiavimo sutartį su DELFI portalus valdančia Estijos žiniasklaidos grupe „Ekspress Grupp“. Šis portalas nėra pirmasis Lietuvoje, vykdantis tokio pobūdžio elektroninės prekybos veiklą. Projektui teks konkuruoti su įvairias nuolaidas siūlančiais e-nuolaidų portalais ir internetinėmis parduotuvėmis, tačiau jei pasiūlymai bus išties geri, lankytojų skaičius turėtų augti sparčiai. Teoriškai tai taip pat turėtų skatinti konkurenciją paslaugų teikėjų ir prekybininkų tarpe.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)