Telefonas „Sonim XP3300 Force“ pateko į Gineso Rekordų knygą  (5)

Mobilusis telefonas „Sonim XP3300 Force“ buvo oficialiai pripažintas kaip „pats patikimiausias telefonas pasaulyje“ ir pateko į Gineso Rekordų knygą. Nepriklausomi „Guinness World Records“ ekspertai patvirtino, kad „Sonim XP3300 Force“ sėkmingai veikė ir po to, kai nukrito iš 25 metrų aukščio (tai maždaug tolygu 10 aukštų namui).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rezultatas, kurį pademonstravo šis telefonas, be vargo sumušė 2008 m. rekordą, kuris sudarė vos 3,25 m. Kelių tūkstančių žiūrovų akivaizdoje Olandijos Epe miesto (Brandweer Epe) pagrindinėje aikštėje iš pradžių telefonas krito iš 10, 20, o galiausiai ir 25 metrų aukščio. Telefonas ne tik nesudužo, bet ir toliau sėkmingai gali priimti skambučius bei SMS žinutes. Aukščio matavimus atliko Nacionalinis Nyderlandų Metrologijos institutas, tad aukščio paklaida tikrai minimali. Reikia pažymėti, kad telefonas „Sonim XP3300 Force“ jau ne kartą buvo įrodęs, kad „MIL-spec“ (JAV Gynybos ministerijos sukurtas įrangos atsparumo standartas) reikalavimus atitinka ne veltui. Kiek anksčiau šis telefonas buvo įšaldytas į ledą, užmūrytas į betoną, skandintas purve ir vandenyje, per jį važinėjo visureigiai… Ir po visų šių eksperimentų įrenginys toliau sėkmingai veikdavo.

Tiesa, „Sonim“ telefonui dar toli gražu iki „iPhone 4“ neoficialaus rekordo: šis „Apple“ telefonas nukrito iš 305 m aukščio ir… taip pat sėkmingai galėjo priiminėti skambučius bei žinutes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)