„Apple iPhone 6“ galės būti įkraunamas bevieliu būdu  (21)

Leidinys „Wall Street Journal“ pranešė, jog kompanija „Apple“ jau dirba prie vieno iš stambių „iPhone“ atnaujinimų, kuris išmaniajame telefone bus įdiegtas 2012 metais. Čia kalbama jau ne apie „iPhone 5“, kurio pasirodymas laukiamas jau šį rudenį, o apie šeštos kartos telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarasis, pasak šaltinio, naudos naują bevielį akumuliatoriaus pakrovimo metodą ir dar keletą „eksperimentinių“ technologijų. Detalių kol kas ne itin daug, tačiau apie baterijos pakrovimą kalbama, kad bus naudojamas indukcinis metodas, kai telefoną bus galima padėti ant specialaus padėkliuko, o baterija pasikraus bevieliu būdu.

Rinkoje šiuo metu pristatyta vos keletas įrenginių, kuriems baterijai pakrauti nereikalingi jokie laidai. Galima paminėti naujuosius „webOS“ išmaniuosius telefonus bei HP planšetinį kompiuterį, naudojantį „HP Touchstone“ technologiją. Matyt, kažką panašaus įdiegti į savo „iPhone“ linkusi ir „Apple“. „Wall Street Journal“ taip pat užsimena, kad ruošiamas ir kompaktiškas bei nebrangus „iPhone“ su ekranu „nuo krašto iki krašto“ – gandai apie šį „iPhone nano“ buvo pasirodę ir anksčiau, tačiau iki šiol neaišku, kada jie bus įgyvendinti tikrovėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tiptop.lt tinklaraštis
Tiptop.lt tinklaraštis
(0)
(0)
(0)

Komentarai (21)