Uždrausta „Motorola Atrix” reklama  (6)

Reklamos standartų agentūra (ASA) uždraudė kompanijos „Motorola” sukurto mobilaus išmaniojo telefono „Atrix” reklamą. To priežastis – melagingas „Motorola” pranešimas. Kompanija skelbia, kad „Atrix”, šiuo metu, yra pats galingiausias išmanusis telefonas pasaulyje. Tačiau tai netiesa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

ASA, atlikusi tyrimą, paskelbė, kad šis pranešimas neteisingas ir nieko nelaukdama uždraudė „Atrix“ reklamą. Paaiškėjo, kad „Atrix“ galingumu nusileidžia kitam išmaniajam telefonui – „Samsung Galaxy SII“. „Motorola Atrix“ pasižymi dviejų branduolių 1GHz procesoriumi, kai tuo tarpu „Samsung“ atstovas – „Galaxy SII“ – dviejų branduolių 1.2GHz procesoriumi.

ASA tikina, kad daugiau tai nesikartos ir pirkėjai nebus klaidinami apie „galingiausią pasaulyje telefoną“. Pati „Motorola“ tikina, kad šį išsireiškimą reikėtų suprasti kitaip: „Mes neteigiame, kad „Atrix“ procesorius greitesnis už „Galaxy SII“, tačiau sudėjus visas „Atrix“ funkcijas ir galimybes į vieną vietą, šis išmanusis telefonas be abejonės yra lyderis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Paulius Orinas
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: