LG ruošia ultraploną išmanųjį telefoną „Optimus 3D 2“  (2)

Vienas iš „Optimus 3D“ inžinierių Henry Noh atskleidė, jog kompanija „LG Electronics“ sieks sukurti naujos kartos „Optimus 3D“ išmaniojo telefono modelį, kuris būtų daug plonesnis nei jo pirmtakas ir galėtų pasirodyti jau kitais metais. Tokius planus diktuoja plonesnius korpusus turintys konkurentų gaminiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir iš tikrųjų: „LG Optimus 3D“ korpuso storis – 11,9 mm, ir tai net šių metų masteliais yra pakankamai daug, neskaitant to, jog kitais metais tokie kompanijos flagmano matmenys būtų itin nepatrauklūs vartotojams. H. Noh teigimu, kompanija stengsis korpuso storį sumažinti iki 7 mm, t. y. net 1,7 karto.

Be to, neatmetama, jog antros kartos „LG Optimus 3D“ įgaus didesnį lietimui jautrų ekraną, kuriame taip pat bus galima be papildomų specialių akinių matyti trimatį vaizdą. Kol kas neaišku, kokios bus kitos telefono techninės charakteristikos ir kada konkrečiai jis pasirodys prekyboje – aišku tik viena, kad tai bus 2012 m. Turbūt galima drąsiai sakyti, kad kaip ir dabartiniame 3D modelyje bus naudojama „Android“ operacinė sistema. Tiesa, neoficialiais duomenimis neatmetama galimybė, kad pasistengus „Microsoft“ strategams, LG vis tik gali ryžtis išleisti 3D modelį ir su „Windows Phone“ operacine sistema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: