„Microsoft“ užpatentavo „Windows Phone“ telefoną su keičiamais moduliais  (3)

Nuolatiniai patentų karai tarp „Samsung“ ir „Apple“ kompanijų leidžia manyti, kad naujų technologijų patentavimas ateityje turės dar didesnę reikšmę. Bendrovė „Microsoft“, siekdama išsaugoti „Windows Phone“ operacinės sistemos unikalumą, taip pat užpatentavo išmanųjį telefoną su keičiamais moduliais, praneša interneto svetainė „Engadget“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugumai yra tekę matyti „HTC 7 Surround“ išmanųjį telefoną su papildoma garso sistema ar mobiliojo telefono ir žaidimų konsolės hibridą „Sony Ericsson Xperia Play“. Įvertindama šias technologines naujienas „Microsoft“ sugalvojo užpatentuoti išstumiamo tipo korpusą turintį daugiafunkcinį įrenginį, kuris vietoje įprastos QWERTY klaviatūros galėtų naudoti ir kitą klavišų išdėstymą turinčius valdiklius. Būtent šis nestandartinis sprendimas leistų tiesiog išimti klaviatūrą ir vietoje jos įsidėti papildomą bateriją, žaidimų konsolei įprastus valdymo klavišus ar kitus papildomus modulius.

Deja, bet kol kas šios užpatentuotos technologijos realus pritaikymas yra miglotas, kadangi „Microsoft“ neužsiima telekomunikacijos prietaisų gamyba. Labai tikėtina, kad šį patentą viena didžiausių pasaulyje bendrovių leis naudoti savo partneriams, kurie ateityje užsiims išmaniųjų telefonų su „Windows Phone“ operacine sistema gamyba, rašoma portale „Windows7News“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)