Belaidžiam ryšiui jautrūs JAV gyventojai važiuoja į miestelį be „Wi-Fi“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arthuras 2011-09-28 15:47
jamalou, tu čia trollini, ar iš tikrųjų taip manai? Nes jei iš tikrųjų taip manai, tai man tavęs nuoširdžiai gaila. Verkt norisi.
KarolisS 2011-09-28 15:48
Vat reikėjo fiziką mokytis mokykloj, nekiltų klausimų prie ko čia vatai ir radijo bangos. O kai srities nekerti, tai tavo komentarai ir išvados verti lotyniškos ovalo formos raidės. Taip, kad geriau palik nuspręst viską mokslo bendruomenei - jei yra kažkokia žala, mokslininkai ją nustatys ir ras to priežastį, dabar, po begalės tyrimų, jokia žala, deja, nebuvo nustatyta. O jūtūbiniai mokslininkai, įsirengę laboratorijas garažuose, gali "nustatyt", kad ir šviesa kenkia vidaus organams.
jamalou 2011-09-28 16:03
Komentuokite straipsnio turinį, o ne mano pasrašymus. Gi aiškiai parašyta, kad čia reikia komentuoti, o ne diskutuoti.. Diskusijoms yra Facebook'as, Skyp'as, kavinės pasisėdėjimui su draugais ir t.t. Tai gal kas nors parašytų komentarą pačiam straipsnio turiniui? P.S. Gyvenime labai nekenčiu visokio plauko "ŠUNDAKTARIŲ", kurie turi informacijos galvoje, bet niekaip negali priimti kitos nuomonės. Bei, kurie visada yra įsitikinę, kad teisūs ir nekitaip.. Tai vadinama siauru mąstymu, o liaudiškai - siaurapročiais.
Arthuras 2011-09-28 16:42
Žinai, yra toks liaudies posakis: durnam niekaip neįrodysi, kad jis toks. Toliau komentarų, manau, nebereikia. Nuomonė yra nieko verta, jei ji nėra pagrįsta, o tuo labiau, jei ji prieštarauja mokslui.
slack 2011-09-28 17:48
kiekvieno žmogaus organizmas yra skirtingas. Kažkada ir soliariumai buvo nekenksmingi ligi šiol. Nors ir nereikėjo tų mokslinių tymų ir taip buvo aišku. Kas per daug tas nesveika.
blizzard 2011-09-28 18:10
Kažkoks lol straipsnis .. wi-fi tinklų sukeliami simptomai, kokie? vėliau išvardinti pilnai tinka užterštam orui, kuris bet kokiam didmiestyje yra užterštas, o nuvažiavus į "kaimą" skirtumas puikiai jaučiamas. paskutinis straipsnio sakinys dar įdomiau skamba žmonės po aukštos įtampos laidais gyvena, kur tiesiog girdi kaip elektra "zvimbia" ir niekas nesiskundžia niekuom.. o čia matai surado 150 durnių kuriems įrodė kad jie blogai jaučiasi dėl wi-fi.. Tai gal tegul parašo iš kokių miestų jie išvažiavo, nes galiu duot rankas nukirst, kad pvz kokiam niujorke kas metus ne vienas ir ne tūkstančiai žmonių su panašiais simptomais kreipiasi pas gydytojus ir tuos simptomus sukelia būtent užterštas oras ar kiti faktoriai.
geduxk 2011-09-28 20:47
irengineju wifi yranga apreti teritorijai 3km spinduliu tai ta yranga paleidus patalpose ir sukonfiguravus pabuvus prie jos galva isikasuta nes uzdara patalpa atspindziai ir pan na manau lauko saligom nera baisu bet siki teko ant tokio namo pabuvoti kur sukambintos mobileku antenos atsitojus priesais ta mobileko siutuva per 1m atstuma galva gerokai isikausta ir buvom dviese kolega irgi sako kad man negerai akzkas daros tai nerem is ten
Pasalietis 2011-09-28 21:16
Na kaip Čekuolis sakė, jei tos radijo bangos iš tikrųjų kenktu, tai Paryžius nuo Eifelio bokšto turėtu per 100 metų tapti pačiu nesveikiausiu miestu, bet deja statistiškai, jis nesiskiria nuo kitų Prancūzijos miestų pagal sveikata.
Nerkashis 2011-09-28 23:15
Čia ir net fizikos išmanyt nereikia. Paskutinis sakinys atsako į tavo nuogastavimus. PLACEBAS čia, po velnių PLACEBAS.
enternald 2011-09-29 12:59
Teisybės dėlei aukštos įtampos laidai kenktų net mažiau, jei EM iš vis kenktų: 50 Hz bangos sklinda kvazistacionariu lauku: tai yra kintantis magnetinis laukas atsiranda, bet jis per lėtai kinta, kad sukurtų stiprias slinkties sroves (butina sąlyga EM bangoms atsirasti). Be to fotonai silpni. Visi nuostoliai aukštos įtampos laiduose eina į šilumą