„Kautra“ savo keleiviams siūlo naudotis nemokamu internetu  (20)

Keleivių vežimo bendrovė „Kautra“, didindama kelionių autobusais patrauklumą, pirmoji šalyje visuose tarpmiestiniuose autobusuose įdiegė belaidį interneto ryšį (Wi-Fi), kuriuo keleiviai gali naudotis nemokamai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį projektą bendrovė įgyvendino kartu su telekomunikacijų bendrove „Omnitel", kuri turi plačiausią Lietuvoje 3G mobiliojo interneto tinklą ir jau teikia 4G paslaugas didžiuosiuose šalies miestuose.

Šiuo metu Wi-Fi interneto ryšis jau veikia 100 autobusų, o iki spalio pabaigos veiks 150 „Kautros“ autobusų, kurie bus paženklinti specialiais lipdukais.

„Privalome būti viename žingsnyje su technologijomis ir keleivių poreikiais. Todėl visuose savo tarpmiestinių maršrutų autobusuose keleiviai galės kelionių metu naudotis belaidžiu internetu, prie jo jungti savo nešiojamuosius ar planšetinius kompiuterius, išmaniuosius telefonus. Tai leis keleiviams naršyti internete, skaityti elektroninius laiškus ir taip paįvairinti keliones“, – sakė „Kautros“ rinkodaros direktorius Gintautas Pakusas.

Ateityje „Kautra“ planuoja belaidį interneto ryšį įdiegti ir priemiestiniuose bei Druskininkų mieste kursuojančiuose autobusuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (20)