Anot darbuotojų, „Microsoft“ – geriausia tarptautinė kompanija  (0)

Organizacijos „Great Place to Work Institute“ (GPWI) atlikto tyrimo metu korporacijai „Microsoft“ buvo skirtas geriausios tarptautinės kompanijos titulas. Tyrime skirstytų kompanijų įvertinimas gautas, atsižvelgiant į jose dirbančių darbuotojų nuomonę: iš viso buvo apklausta apie 10 mln. respondentų, gyvenančių 45 pasaulio šalyse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Darbuotojai buvo prašomi įvertinti savo darbdavį pagal keletą kriterijų. Aršus „Microsoft“ priešininkas korporacija „Google“ GPWI sudarytame sąraše užima garbingą 4-tą vietą. Išskirtiniu „Google“ bruožu buvo nurodyta visuotinis skatinimas kelti kvalifikaciją, apsikeitimas patirtimi, nuolatinis bendravimas ir specialistų iš išorės kvietimas plėsti personalo pasaulėžiūrą – visa tai galiausiai padeda skatinti darbuotojų kūrybingumą.

Iš kitų IT kompanijų galima paminėti „Cisco“ (6 vieta), „Intel“ (14 vieta), 3M (16 vieta). Visą ataskaitą apie 25 geriausias tarptautines kompanijas galima perskaityti „Great Place to Work Institute“ oficialiame interneto puslapyje.

Susisteminus rezultatus, nustatyta ir gan įdomių faktų. Pavyzdžiui, viena iš įdomių „Microsoft“ filialo Kanadoje ypatybių – darbuotojams leidžiama praleisti maždaug 40 visiškai apmokamų dienų, dirbant savanoriškus visuomenei naudingus darbus. Kai kurie iš darbuotojų padeda statyti vaikų ir senelių namus, kai kurie dirba socialinių įstaigų virtuvėse, ruošia maistą vargingai gyvenantiems žmonėms ir t. t. Į šį aspektą taip pat buvo atsižvelgta skirstant kompanijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: