„Sony Pictures“ įsigijo teises į filmą apie Styvą Džobsą  (10)

Kompanija „Sony Pictures Entertainment“ įsigijo teisę kurti filmą apie Styvą Džobsą. Filmas turės būti kuriamas remiantis oficialia biografine knyga apie buvusį „Apple“ vadovą ir vieną šios kompanijos įkūrėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie Styvo Džobso mirtį nuo kasos vėžio sukelto plaučių nepakankamumo, „Apple“ atstovai pranešė praėjusią savaitę, tačiau šia iškilia asmenybe besižavintiems žmonėms liko daugybė neatsakytų klausimų. Kada tai atsitiko? Kokia mirties priežastis? Kas atsitiks „Apple“? Tikimasi, jog kaip tik į tokios informacijos pateikimą bus orientuotas naujasis „Sony“ kūrinys.

Kol kas dar nėra aiškus konkretus Styvą Džobsą vaidinsiantis aktorius, tačiau aišku, jog filmą kurs režisierius Markas Gordonas (Mark Gordon), filmų „Saving Private Ryan“, „The Day After Tomorrow“, „Source Code“ autorius. Taip pat tiksliai žinoma ir tai, jog filmas bus kuriamas pagal Volterio Aizeksono (Walter Isaacson) rašytą biografiją, kurios tekstai paremti daugiau kaip 40-čia interviu su pačiu Styvu Džobsu. Biografinės knygos apimtis – beveik 450 puslapių. Ji turėtų būti išleista anksčiau nei planuota – spalio 24 dieną, tačiau jau dabar sulaukia neeilinio dėmesio. Nepatvirtintų šaltinių teigimu, už teisę kurti filmą „Sony“ sumokėjo vieną milijoną dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: