Nacionaliniai greičio matavimo ypatumai: prieš greičio mėgėjus – rusiška „sunkioji artilerija“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arthuras 2011-11-17 20:34
Nes kiti skuba? Tai jo, vieni sugalvos riedėt ant 30km/h, ir čia viskas ok? O jei tauta mūsų būtų tolerantiška, tai tikrai tokių atsirastų. Laimei, kad visi šiek tiek "pastumia" kelmus, tai dar rieda. Esi girdėjęs, jog negalima važiuot pernelyg lėtai, jei sąlygos leidžia? Čia iš KET. Jei matai, kad žmogus važiuoja greičiau - praleisk jei turi galimybę.
Nerealiai 2011-11-17 21:20
Pas mus nors ir leistinu greiciu vaziiuoji, kiti "pastumia", nes gi jie "skuba". Dazniausiai skuba iki artmiausio sviesoforo ir stovi kol uzsidegs zalia spalva, susiplanuok laika ir nereikes skubet. Man tai dar juokingiausia, kai piktieji dedes "skubantys" aplenkdami nuziuri piktu buldogo zvilgsniu. Turbūt pamatę save iš šalies patys juoktusi.
immortallt 2011-11-17 23:19
Isliskit is savo kaimo - pasiziurekit bet kuri didesni miesta. Artimiausias pavyzdys i vakarus - Varsuva. Kabo greicio apribojimo zenklas: 50, eismas juda ant 100km/h - pirma juosta iskaitant. Flegmatikai, jei jie tvarkingai vaziuotu pirmoje juostoje, neuzkisinetu, nestabdytu pries nosi ir bent jau sankryza pervaziuotu tik uzsidegus zaliai, o ne palaukus kol uzsidegs geltona - tebunie. Ne visi orientuojasi erdveje greitai. Erzina mane zmones, kurie isivaizduoja kad vaziuoja vieni, kurie dedas teisuoliais ir bando kovot, rodyt principus. Cia kaip daznas kaunietis (visoje LT zinomas faktas), aplenk greitkelyje, tai pasivys ir uzlindes butinai uzkirs ant stabdziu ar sugalvos pagasdint kad nuo kelio nustums. Siaip gyvenime as ramus, vairuoju irgi ramiai, kol koks nors atsiranda, kuriam dievas nedave sugebejimo vairuot bei anas bando primesti savo tvarka visiems likusiems, jam dzin, kad per tokius kaip jis ir ji pati susidaro kamsciai visam mieste, jis niekur gi neskuba. Beje zodis smaukytis yra visai normalus zodis, kuris reiskia, kad juda pirmyn ir atgal bei niekur nepajuda. Jei galvos garbanotos - ne mano reikalas Atsiprasau jei ka nors izeidziau
Nerealiai 2011-11-18 11:14
Taip taip, tik buvo apsismaukęs gaidelis, kas įgauna visai kitą prasmę, o gal vadindamas lopais kažką ir turėjai omeny lopą - medžiagos gabalą kažkam lopyt. ;D Žodžiu ką pasakei tą, tik savo bendravimo kultūrą parodei, iš to galima spręsti, kad apie tamstos kalbamos kelio kultūros nori tik iš kitų vairuotojų, bet pats toli gražu tos kultūros nerodai. Kas dėl greičio, tai jei tarkim važiuojam geležinio vilko g., tai ten 100km/h važiuot būtų dar normalu, nes nėra sankryžų daug ir kelias palyginus normalus, bet jei tu kaip pavyzdy duodi, kad vietoj 50km/h reik važiuot 100km/h, tai pagal tave gyvenamuosiuose rajonuose ant tiek reikėtų lakstyt. Nes visur kur geresnis kelias, leidžiama važiuoti 60, 70, kai kur 80 km/h. Įsivaizduoju nemažai pinigėlių reikėtų atsidėt baudom už greičio viršyjimą +50km/h. Jei ir viršyju greitį, tai man iš esmės vienodai ar kas nors velkasi pirma juosta, ar antra, aplenkiu ir nėra problemos. Jei matau, kad kas iš galo nori lenkt, tai persirikiuoju į pirmą juostą, bet kai prilimpa prie galo ir spigina xenonais ir dar vos ne pypina, tai važiuoju kaip važiavęs ir nesuku galvos, tegul patys pirma išmoksta kelio kultūros. Dar mačiau, kad kolega toleruojat užlindimą eilės priekyje kai neva telpa 2-3 mašinos, tik nereikia, žinau aš tokius, slenka šalia, kol pamato, kad eilėj mašina šiek tiek pasislinko ir jei nevažiuosi prie kito buferio prilipęs, tai būtinai įkiš savo nosį, arba dar geresnis egzempliorius kai aplenkia visą eilę ir atsistoja beveik ant perėjos. Taip teoriškai tai gal labai niekam ir nepakenkia, bet kelio kultūra tai ne kiek nekvepia, iškart matyt, kad vairuotojas chamas ir dažniausiai tie chamai važinėja naujom blizgančiom mašinom.