„ePawn Arena“ – stalo ir kompiuterinių žaidimų junginys (Video)  (0)

Pasaulyje gyvena milijonai žmonių, kurie pirmenybę teikia ne kompiuteriniams žaidimams, o realių draugų ratui ir gyvam bendravimui, kurio metu galima žaisti, pavyzdžiui, stalo žaidimus. Tačiau yra bandymų šiuos skirtingus pomėgius apjungti, ir kaip tik tam yra skirtas įrenginys "ePawn Arena".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Eksperimentinis įrenginys leidžia apjungti stalo figūrėlių ir kompiuterinius žaidimus į vieną visumą. „ePawn Arena“ gali atpažinti ant įrenginio paviršiaus padėtas figūrėles ir priskirti joms įvairius veiksmus ekrane vaizduojamoje žaidimo arenoje. Kūrėjai pristatė keletą demonstracijų su „Dungeons and Dragons“ tipo žaidimais bei tradiciniais žaidimais, kaip šachmatai ar oro ledo ritulys. Sukurtas ir programinių įrankių rinkinys, leidžiantis žaidimų kūrėjams kurti savo žaidimus „iOS“, „Android“ ir vėliau PC platformoms. Taip pat yra galimybė žaisti tiesiai ant stalo ir perduoti informaciją kompiuteriniam žaidimui.

„ePawn Arena“ sumanytojai tikisi pasiūlyti savo 26 colių įrenginį jau šiais metais už maždaug 400 JAV dolerių. Daugiau apie šią naujovę žiūrėkite tolesniame video:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)