Telecentro „WiFi“ zonos nuo šiol prieinamos visiems Lietuvos gyventojams  (8)

Telecentras praneša, kad bendrovės įsteigtomis „WiFi“ prieigos zonomis jau gali naudotis ne tik mobiliojo 4G interneto MEZON naudotojai, bet ir visi gyventojai. Tiesa, paslauga išlieka mokama.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šalyje veikia per 1000 „WiFi MEZON klientams“ zonų. Dauguma jų yra kaimiškose vietovėse ir nedidelėse gyvenvietėse, todėl šis tinklas išplečia spartaus plačiajuosčio interneto prieinamumą už miestų ribų.Per pastarąjį pusmetį mūsų „WiFi“ zonose buvo užfiksuota daugiau nei 500 000 prisijungimų. Reaguodami į didžiulį susidomėjimą, nusprendėme šią prieigą prie interneto suteikti ne tik savo klientams, bet ir visiems Lietuvos gyventojams“, – sako Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė.

Jo teigimu, didžiulis Telecentro „WiFi“ tinklas pirmiausiai naudingas tuo, kad užtikrina spartaus plačiajuosčio interneto ryšį atokesnėse vietovėse, be to, juo lengva ir patogu naudotis, o internetu siunčiamų duomenų kiekis nėra ribojamas.WiFi MEZON klientams“ zonose prie interneto galima jungtis kompiuteriais, planšetėmis, išmaniaisiais telefonais, muzikos grotuvais ir visais kitais įrenginiais, kuriuose yra integruota „WiFi“ ryšio sąsaja. Jokios papildomos įrangos turėti nereikia.

Visos „WiFi MEZON klientams“ vietos yra sužymėtos žemėlapyje, kurį galima pasižiūrėti interneto svetainėje www.mezon.lt/kur_veikia. Interneto naudotojų patogumui sukurta paieškos pagal konkrečią vietą sistema. Ši „WiFi“ prieiga ypač naudinga išmaniuosius telefonus įsigijusiems žmonėms. Nesvarbu, kurio ryšio operatoriaus paslaugomis besinaudotum, prie interneto galima jungtis ne tik mobiliuoju, bet ir „WiFi“ ryšiu, juolab, kad greitaveika „WiFi MEZON klientams“ zonose iki 12 kartų didesnė nei suteikiama mobiliuoju GPRS ryšiu ir iki 4 kartų didesnė nei suteikiama EDGE ryšiu.

24 val. trukmės „WiFi MEZON klientams“ prieiga suteikiama už 5 Lt mokestį. Paslauga užsakoma ir už ją apmokama siunčiant SMS žinutę numeriu 1337. Žinutėje reikia parašyti raktažodį „WiFi“ ir palaukti, kol bus atsiųstas prisijungimo kodas bei slaptažodis. Prie interneto galima jungtis iš karto arba kitu patogiu metu (kodas ir slaptažodis galioja 30 dienų).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(5)
(2)

Komentarai (8)