FTB išjungė „Megaupload“, hakeriai išjungė FTB

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2012-01-20 11:10
Tiesiog puiku, kad amerikos teisingumas juo labiau kazkokios tik vienos valstijos veikia visame pasaulyje konkreciu atveju Hong Konge http://en.wikipedia.org/wiki/Megaupload Gal ta proga jiems reiketu numesti ten keleta bombu at tu teroristu?
Fostil 2012-01-20 11:12
Saunuoliai anonymous, tegu parodo tiems kapitalistams jog zmones nesedes ranku sudeje, kol jie cenzuruos vienintele musu laisve interneta.
vazzy 2012-01-20 11:13
butu ydomu toliau sekti ivykius susijusius su FBI pries anonimus ir atvirksciai
xenixas 2012-01-20 11:17
Anonymous @YourAnonNews Close Been there done that and did it again... all tonight. RT @yungdemigod: @YourAnonNews are we shutting down fbi.gov or what?
Incognito 2012-01-20 11:38
Gal Internetas ir yra laisvė, tačiau jie užblokavo vyriausybinius puslapius ne todėl, kad FTB "cenzūruoja" tam tikrą puslapį. Jie pabombardavo FTB todėl, kad uždarė "Megaupload" puslapy, kuriame yra tikrai daug piratinės medžiagos (iš patirties kalbu). Aš čia nematau nieko blogo, viskas pagal įstatymą. Jei ta medžiaga būtų shareware arba freeware - tada taip, galėtum purkštauti, tačiau dabar... O šiaip, Anonymous peržengė šiek tiek liniją, paviešindama asmeninę informaciją Internete. Už tokius šposus iki gyvos galvos sodinčiau.
ElniaRagis 2012-01-20 11:42
Šaunuoliai. Man patinka jų sveikas humoras pranešimuose
Valdosius 2012-01-20 11:55
Pritariu dėl linijos peržengimo.. šiek tiek perspaudė, viešinti vaikų amžių, vardus, mokymosi įstaigas kuriose vaikai mokosi netikusi idėja. Kaip žinome USA pagarsėjusi bepročiais kurie ištisas klases mokyklose iššaudo.. na tikrai.. perdaug..
nanobullet 2012-01-20 11:55
Įdomu, kas toliau ?
blizzard 2012-01-20 11:57
Jokios linijos jie neperžengė, kas man draudžia žinot kur Zuoko vaikas mokosi? kas man draudžia žinot jo telefoną? tokie duomenys tiesiog nėra viešinami, bet jų ieškant tu juos gausi. Kita kalba būtų jeigu būtų paviešinta informacija susijusi su FTB agentais. O dabar tiesiog partijos vadovų informacija, kuri ir taip prieinama.
Incognito 2012-01-20 11:59
Blizzard, čia nėra jokio karo, o interesų konfliktas. Būkim biedni, bet teisingi - mes vagiam, nesvarbu, kad nematerialius dalykus (kurių pačiupinėti negalime), bet vagiame, nesusimokėję.
blizzard 2012-01-20 12:02
Paskaityk kas yra S.O.P.A Pagal tą įstatymą, tokie tinklapiai kaip šis gali būti uždaromi, youtube, deviantart net tas pats facebook gali būti uždaromas. Jeigu vagiam nematerialius dalyku, tai ką mes vagiam? ir už ką mes turim susimokėt? jeigu yra informacijos nutekėjimas, tai mes turim susimokėt už jį? jeigu aš nutekinu vieną dainą ir ją parsisiunčia milijardai, tai tie milijardai turi susimokėt už tai? tai čia labai geras verslo planas..
Smėlis 2012-01-20 12:04
O tu norėtum, kad tavo telefonas, adresas ir darbovietė būtų paviešinti? Tavo vaiko telefonas ar mokykla, pavyzdžiui? Abejoju. Ar tik nepradedi taikyti dvigubų standartų? Nes jei jau galima viešinti asmeninę informacija, tai kodėl ISP negali teisėsaugos institucijoms viešinti kokią pornuchą šiandien žiūrėjai?
Incognito 2012-01-20 12:05
Tai tu čia nematai nieko blogo, kaip supratau... Puikiai žinau, kas yra S.O.P.A, ir taip pat žinau, kad dar neaišku, ar jis bus priimtas iš viso, tai, ką Kongresas nusprenžia, nesunkiai Prezidento Administracija gali sudeginti liepsnose. Palikime, S.O.P.A. ramybėje, apie jį nieko aš nekalbėjau.
blizzard 2012-01-20 12:09
Na taip jie tiesiog padarė tą informaciją lengviau prieinamą. Bet jie to nusipelnė, nes bando prastumt įstatymą palankų tam tikrai interesų grupėj. Didžiąją dalį p2p programų internetu išplatino būtent tie kurie dabar agituoja tą įstatymą. Incognito, jeigu nesipriešins niekas, tai tokius įstatymus ir priiminės.. kalbant apie megaupload, jie neskatino piratavimo, jie tik suteikė serverį kuriame informaciją gali talpint bet kas, jie negali kontroliuot ar ta informacija piratinė ar ne.
Incognito 2012-01-20 12:11
Atrodo, tu net nežinai apie ką kalbu. Aš kalbu apie piratavimą, jog manai, jog tai baisiai gerai ir niekas dėl to nenukenčia, o tu kalbi apie S.O.P.A. Vienas apie tvorą, kitas apie mietą. Nusipelnė? Kas tu toks, kad galėtum spręsti, ko jie nusipelnė? A, jo, bet tikrinti informaciją ir ištrinti iš savo serverio tai gali be problemų...
Smėlis 2012-01-20 12:15
Jie PASKELBĖ asmeninę informaciją. Ne tiek pačių partijos narių, o ir jų šeimos narių ir VAIKŲ. Tavo telefono numeris, adresas, mokykla ir t.t. yra asmeninė informacija. Ypač nepilnamečių atveju, toks Anonymous poelgis tikrai peržengė ribas. Ir būtent už tai jie turi būti nubausti. Atsirado teisingumo vykdytojai. Tampa visiškais anarchistais. Nors panašiau, kad tokiai nuo pat pradžių buvo.
Paramotoras 2012-01-20 12:16
kaip cia pasakius sus tom autorinem. jei ne piratavimas tai sedeciau akmens amziuje. ir ne as vienas. kompe pas mane sukasi softo ne uz viena kilolita kurio as niekaip nepajegciau nusipirkti. o kaip kitaip tobuleti. kaip ismokti dirbti solidworksais, autodesku ivairiom kitom technologinem programom jei ju ipirkti nu niekaip asmeniskai nepavyks. nu gerai pavyks bet bankrutuosi. ir ka as darytciau be piratavimo. rasyciau tekstus open offisu. cia pliusas, dar kruva kitokio softo isbandyciau, bet pasiulykit alternatyva kaip gauti darba kuriame reikia solidworksu jei negali vakarais ar laisvalaikiu tobulinti savo igudziu. na tingiu leisti i smulmenas, ir kontraargumentu atsisaudyma bet as uz piratavima kol nera kitos altenatyvos
marmelis 2012-01-20 12:19
Skirk privačius ir viešuosius asmenis.
trauka 2012-01-20 12:22
Pirma, Megaupload uždarymas yra tikrai blogas dalykas. Nors ten buvo daug piratinės medžiagos, po svetainės uždarymo prarandama ir visa naudinga, legali informacija. Čia tas pats kaip dėl kelių blogų knygų sudeginti visą biblioteką. Antra, su tokiais "įstatymais" bus užkirstas kelias bet kokių failų dalijimuisi. Tokiuose tinklapiuose kaip Megaupload informaciją įkelia žmonės. Visų jų neįmanoma sekti dėl didelio vartotojų skaičiaus. Tame ir yra problema, nes žmonės, priimantys tokius "įstatymus" dažniausiai neturi jokio supratimo, kaip veikia internetas. O Anonymous elgiasi teisingai maištaudami prieš valdžią. Jeigu visi tylės, neilgai trukus visi gyvensim suvaržyti cenzūros.
Arns 2012-01-20 12:26
Vieši asmenys tik politikai ir tie kurie patys save viešina. Visi kiti privatūs asmenys ir gali reikalauti jog jų duomenys nebūtu lengvai prieinami.