Du britai „prisičiulbėjo“ socialiniame tinkle „Twitter“ ir nebus įleisti į JAV  (23)

Po to, kai dviem britams nebuvo leista vykti į JAV, nes pareigūnai suabejojo saugumu dėl pasisakymo socialiniame tinkle, Didžiosios Britanijos turistai buvo perspėti nesišvaistyti neapgalvotais komentarais internete, skelbia BBC.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš kelionę į JAV 26-erių Leighas Van Bryanas socialiniame tinkle „Twitter“ parašė, kad „sunaikins Ameriką“. Jis teisinosi, kad turėjo omenyje, jog kaip reikiant pasilinksmins, bet buvo išsiųstas namo.

Jungtinės Karalystės turizmo bendrovių asociacija „Abta“ teigia, kad šis atvejis aiškiai rodo, jog turistai neturėtų daryti nieko, dėl ko gali kilti „bet koks susirūpinimas ar įtarimas“. Po Rugsėjo 11-osios išpuolių JAV saugumo pareigūnai ypač atsargūs ir neturi humoro jausmo, kai kalbama apie sprogmenis oro uostuose ar kitokią potencialią grėsmę.

JAV vidaus saugumo departamentas prieš L. Van Bryano kelionę pastebėjo jo žinutes socialiniame tinkle. Jam su drauge Emily Bunting atvykus į Los Andželo tarptautinį oro uostą pareigūnai juos sulaikė. Britas teisinosi, kad pareigūnai neteisingai suprato jo žinutę, bet jis su drauge vis tiek buvo išsiųstas atgal į Didžiąją Britaniją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (23)

Susijusios žymos: