„Asus“ hibridas „PadFone“ prekyboje debiutuos balandį (Video)  (5)

Kompanija „ASUSTek Computer“ parodoje „Mobile World Congress 2012“ (MWC 2012) pranešė, jog ilgai lauktas išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio hibridas „ASUS PadFone“ prekyboje pasirodys jau balandį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„PadFone“ turės naujos kartos dviejų branduolių 1,5 GHz „Qualcomm Snapdragon S4 8260A“ mikroprocesorių su integruota grafika „Adreno 225“. Integruotojo duomenų kaupiklio talpa gali būti 16, 32 arba 64 GB. Sensorinis 4,3“ įstrižainės 960×540 raiškos ekranas turi „Super AMOLED“ tipo matricą. Įrenginys taip pat turi „Wi-Fi“, GPS modulius, 8 MP raiškos foto kamerą nugarinėje dalyje ir 0,3 MP priekyje, „microSD“ atminties kortelių skaitytuvą, skaitmeninį kompasą, giroskopą, atstumo ir apšvietimo jutiklius, 3,5 mm garso išvestį. Palaikomi mobiliojo ryšio HSPA+ ir GSM/GPRS/EDGE standartai. Telefono matmenys – 128 × 65,4 × 9,2 mm, svoris – 129 gramai. „ASUS PadFone“ įdiegta operacinė sistema „Android 4.0 Ice Cream Sandwich“. „Asus“ savo išmaniajam telefonui pasiūlys eilę aksesuarų, tame tarpe ir išplėtimo stotelę (angl. docking station) pavadinimu „PadFone Station“ su 10,1" įstrižainės sensoriniu ekranu, baterija ir atidaromu skyriumi pačiam telefonui įdėti. Padėję telefoną šiame iš esmės planšetinio kompiuterio prototipe, vartotojai galės pasinaudoti ir specialia elektronine plunksna. Panašu, kad ši stotelė naudos išmaniojo telefono aparatinę įrangą, kadangi apie kitas „PadFone Station“ charakteristikas nepranešama.

Prie „PadFone Station“ bus galima prijungti ir specialų bloką su klaviatūra, taip viskas transformuojasi į netbook tipo nešiojamąjį kompiuterį. Taigi turime visiškai modulinį įrenginį. Dabar belieka sužinoti, kokia bus „ASUS PadFone“ kaina.

Taip pat siūlome pasižiūrėti reklaminį „Asus PadFone“ klipą (pirmasis) bei oficialią įrenginio prezentaciją parodoje „Computex“ (antrasis klipas, pristatymas prasideda nuo 1:25 minutės).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)