„Samsung Galaxy Note“ su 10.1 colio ekranu debiutuos renginyje „MWC 2012“  (7)

Interneto portalas „The Verge“ pranešė apie išmaniojo telefono „Samsung Galaxy Note“ pamainą, apie kurią gandai pradėjo sklisti jau vasario mėnesį. Nors pirmasis šio įrenginio modelis pasižymėjo telefonams neįprastai dideliu ekranu, naujasis gaminys pretenduos greičiau į visaverčio planšetinio kompiuterio, nei į telefono vardą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, jog naujoji modifikacija bus žinoma pavadinimu „Samsung Galaxy Note 10.1“, o telefono anonsas turėtų įvykti jau šį mėnesį specialiame renginyje „Samsung Developer Day“, įvyksiančiame parodos „Mobile World Congress 2012“ metu.

Sprendžiant iš naujojo produkto pavadinimo, „Samsung Galaxy Note 10.1“ gali tapti 10,1" įstrižainės jutiklinio ekrano su „stylus“ tipo įvesties rašiklio palaikymu savininku. Antra vertus, šis įrenginys gali prieštarauti pačiai serijos „Note“ koncepcijai, kurios pirmasis atstovas jau dabar apjungia išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio privalumus „Android“ valdomame įrenginyje su 5,3“ įstrižainės ekranu. Vargu, ar kam nors ateis į galvą vietoj telefono nuolat naudoti iš esmės visavertį planšetinį kompiuterį – nebent naudojant laisvų rankų įrangą.

Informacija apie „Samsung Galaxy Note 10.1“ iš pradžių pasirodė oficialiame „Samsung Tomorrow Global“ interneto puslapyje, kur aprašomi būsimi renginio „Samsung Developer Day“ įvykiai. Tiesa, „per anksti“ pasirodžiusi informacija gana operatyviai buvo pašalinta, tačiau ji išplito daug greičiau, nei gamintojas tikėjosi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)