Kanadoje „BlackBerry PlayBook“ aplenkė „iPad“  (4)

Kompanija RIM savo mikrotinklaraščio „Twitter“ paskyroje pranešė apie savo planšetinio kompiuterio „BlackBerry PlayBook“ sėkmę. Šis įrenginys pagal savo pardavimus Kanadoje aplenkė „iPad“ - tiesa, kol kas tik savaitei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusią savaitę el. parduotuvės „Best Buy Canada“ ir jos mažmeninio padalinio „Future Shop“ pardavimai parodė, jog tarp populiariausių elektroninių įrenginių būtent RIM produktas buvo populiariausias. Tai reiškia, jog nors ir savaitei, tačiau RIM gimtinėje „BlacBerry PlayBook“ pardavimais aplenkė garsųjį „Apple iPad“.

Savo pranešime RIM neatskleidžia savo planšetinio kompiuterio pardavimų skaičiaus, kartu nėra ir paaiškinimo, kokia šios sėkmės priežastis. Galbūt tam įtakos turėjo nauja operacinės sistemos „PlayBook 2.0 versija“, debiutavusi vasario pabaigoje ir taip smarkiai praplėtusi RIM planšetinio kompiuterio funkcionalumą.

Reikia pridurti, jog „BlackBerry PlayBook“ pardavimų augimas Kanadoje buvo pastebėtas tik praėjusią savaitę. Iki tol įrenginio paklausa buvo silpna, ir net žymus 60 % kainos sumažinimas iki $199 (~ 520 lt) už 16 GB versiją situacijos nepataisė. Modelis su 32 GB duomenų kaupikliu dabar kainuoja $249,99, o 64 GB versija – $299,99.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)