Kelių policijai Lietuvoje ketinama leisti vertinti automobilių techninę būklę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

technologas 2012-03-31 18:42
O ko čia nesuprasti? Susisiekimo ministras liberalas. Siūlytojas, susisiekimo viceministras - irgi liberalas. Liberalai tokia publika, kuri rūpinasi, kad nesuplonėtų jų narių riebios š..nos į vieną kėdę netelpančios. Vairuotojai jiems paskutinėje vietoje. Dar yra jaunieji liberalai, besiruošiantys augintis š..nas iki atitinkamo dydžio, kad į juos senieji liberalai atsižvelgtų. Reziumė - už ką prabalsavom, tą ir turim. Liberalai turi firmas, koncernus, interesų/rėmėjų ratą, jie suinteresuoti naujų automobilių pardavimais. Liberalų šūkis - parduok viską, pirk pas mus, balsuok už mus. Ir mirk. Tu mums neįdomus.
Arthuras 2012-03-31 19:28
Na jei tu neužgyveni savo darbu, sau darbo priemonių, tai tu turi kelti įkainius. Logiška? Atrodo... O kas dėl TA, tai visų pirma - ten galima praeiti su kyšiais. O jei jau mentams kyšius reiks duot pastoviai - brangiau su gelda važinėt bus. Visų antra, tai dar liestų tuos, kurie pasiskolina detales, kad praeitų TA.
Nerkashis 2012-03-31 19:59
Na man tai visai nelogiška . Jei prekybcentrio šefas neįperka karibų salos, tai jis kelia produktų kainas arba muša atlyginimus. Logiška? Jei biudžete skylė, tai ji lopoma pensininkų sąskaita, pensijiniais fondais... Logiška? Taip, visur galima praeit su kyšiais. Tik gal geriau reikia būti sąžiningais su savimi.
Arthuras 2012-03-31 20:08
Matai, prekybcentrio šefui nereikia Karibų salos, kad jo įmonė dirbtų. O tau automobilio reikia, kad dirbtum. Todėl absoliučiai logiška kelti kainas. Ypač jei pakėlimas tau būtų finansiškai naudingas - t.y. išloštum daugiau iš padidintos kainos, nei praloštum iš prarastų klientų. O kas dėl kyšių - tame ir esmė. Žmonės nėra sąžiningi, todėl jiems tiesiog bus per brangu duot pastoviai kyšius policininkams dėl netvarkingo automobilio. O čia sykį per 2 metus numetei iki 100lt ir važiuoji toliau...