„Samsung Galaxy S III“ kaina ir toliau mažėja  (7)

Nežiūrint į tai, jog naujas „Android“ flagmanas – išmanusis telefonas „Samsung Galaxy S III“ dar nepasirodė mažmeninėje prekyboje, kaina, už kurią galima rezervuoti šį mobilų įrenginį, ir toliau mažėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas buvo pristatytas gegužės 3 d., o prekyboje turėtų debiutuoti mėnesio pabaigoje. Iš karto po anonso, daugelis britų mažmenininkų leido vartotojams rezervuoti „Galaxy S III“. Iš pradžių įrenginio kaina be sutarties (konvertavus iš svarų sterlingų) buvo maždaug 2340 lt. Tačiau šiandien įrenginio kaina sumažėjo iki maždaug 2080 lt. „Samsung“ oficialiai tokio savo sprendimo kol kas nekomentuoja, tačiau tikėtina, jog tai gali būti susiję su konkurentų reakcija taip pat mažinti savo produktų kainas, taip siekiant sumažinti nuostolius dėl galimai paklausios naujos prekės pasirodymo.

Priminsime, jog „Samsung Galaxy S III“ gavo 4,8" įstrižainės 1280×720 raiškos „Super AMOLED HD“ ekraną, keturių branduolių 1.4 GHz „Exynos 4212 Quad“ mikroprocesorių su Mali-400MP grafika, 1 GB operatyvios atminties. Priklausomai nuo modifikacijos, gali būti įdiegtas 16, 32 arba 64 GB duomenų kaupiklis, kuris galės būti praplėstas iki 64 GB talpos microSD atminties kortele. Įrenginys turi 8 MP kamerą, galinčią filmuoti Full HD (1920×1080) režimu, palaikomas fotografavimas filmavimo metu. Įrenginys turi įdiegtą „Android 4.0 Ice Cream Sandwich“ su grafine vartotojo sąsaja „TouchWiz 4.0“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: