Eric Schmidt: atplėškite žvilgsnį nuo ekrano, pažiūrėkite į mylimo žmogaus akis  (0)

Korporacijos „Google“ valdybos narys Eric Schmidt, sakydamas kalbą studentams, paragino universitetus baigiančius jaunuolius padaryti radikalų žingsnį (kuris, beje, vyresniajai kartai yra greičiau nedidelis žingsnelis). Schmidt‘as kvietė atsitraukti nuo išmaniųjų telefonų ir kompiuterių ekranų ir dažniau pažvelgti į realų gyvenimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pabandykite išsiskirti su ekranu bent jau vienai valandai kiekvieną dieną. Nustokite žiūrėti į išmaniuosius telefonus ir kompiuterius. Pažvelkite į akis žmogaus, kurį jūs mylite. Pakalbėti su juo realybėje“, – pasakė Eric Schmidt.

Socialiniai tinklai, pažymėjo „Google“ valdybos narys, yra geras dalykas. Jis pabrėžė, jog „naujojo pasaulio išskirtiniu bruožu yra tai, jog žmogus gali būti ryšio zonoje su visais, visur ir visada, tačiau išlikti unikaliu“. E. Schmidt vadina tokią galimybę „amerikietiškos svajonės išsipildymu“.

Savo pasirodymo metu vienas iš svarbiausių „Google“ asmenų atsakė į klausimus ir apie „Facebook“ bei „Google“. Jis pakvietė studentus siekti aukščiausių tikslų ir nebijoti nesėkmių. Taip pat pabrėžė, jog žmonės šiandien aprūpinti technologijomis kaip niekada anksčiau. “Kai tik jūs prabundate, jūs iš karto patenkate į internetą. Jūs prisijungiate prie pasaulio“. Tačiau kompanijos atstovas tuo pačiu pakvietė nepamiršti to pasaulio, kuriame gyvename.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tiptop.lt tinklaraštis
Tiptop.lt tinklaraštis
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)