"Thunderbolt" mobiliesiems įrenginiams energetiškai per daug godus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

w00xer 2012-09-14 09:47
cia gal as vienintelis toks, bet kazkuo thunderbolt panasus i firewire. Apple labai gyre sita jungti, bet asmeniskai as ir savo aplinkiniu tarpe nesusiduriau su ja. Gal del to kad pirmu ipod neturejau... Cia man atrodo tas pats bus, kazkokiai nelabai placiai ir specifinei irenginiu grupei jis bus standartizuotas, bet galu gale vis vien bus pereita prie usb
WD 2012-09-14 11:48
Fireware jungti naudoju iki siol nes kompiuterio pirkimo metu tiesiog nebuvo jokios kitos ispletotos technologijos perduoti HD vaizdo srauta is kameros i kompiuteri. USB2 tam buvo per lietas. Dabar kai vaizdo failai irasomi i korteles tiesiog dingo Fireware poreikis. Atsirado ir USB3. O Apple tegu sau toliau atradineja patobulintus dviracius, nesuderinamus su esamais dviraciu takais. Visi telefonu gamintojau jau seniai suprato, kad irenginys butu labiau perkamas, jis turi tureti USB jungti ir paprasta ausiniu lizda. Kadangi Apple galvoja kad kaip jie pasakys taip ir bus, daro savaip. Jiems nesvarbu kad reikes pirkti perejimus, papildomus laidus.. nes kaip gi cia taip, neduok dieve kad iPhonus galetu buti kraunamas Samsungo pakroveju. Anksciau ar veliau Apple susidurs su suderinamumo problema netgi tarp savo irenginiu versiju. Kaip dabar po ilgo ilgo laukimo visgi pribrendo laikas padidinti ekrana, o reiskia visos esamos programos tapo nesuderinamos su nauja rezoliucija (speju nelabai daug kas is programuotoju dare automatiskai istempiamus dizainus). Kadangi Androide sia problema egzistavo jau nuo pat pradziu, 99% appsu teisingai atrodo netgi ant GalaxyNote nieko specialiai nekeitus.
Creatium 2012-09-14 16:34
Apple puikiai išsprendė senųjų programų pritaikymą naujam iPhone: programa automatiškai išcentruojama ekrano centre, iš šonų pridedant juodus laukelius (tiesiog paliekama juoda vieta). Ir nereikia nieko neproporciškai ištempinėti. O apie jungtis, tai ar aš klystu ar naujasis iPhone turi USB 3 jungtį? Lyg tai per Keynote girdėjau šį dalyką minint, bet nesigilinau labiau.