"Apple iOS 6" finalinė versija pasirodys rugsėjo 19 d.  (0)

Kompanija "Apple" savo mobiliosios operacinės sistemos "iOS 6" galutinę versiją pradės platinti trečiadienį, rugsėjo 19 d., praneša interneto portalas "CNET News".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdiegti "iOS 6" galės tie žmonės, kurie turi išmaniuosius telefonus "iPhone 3GS", "iPhone 4" ir 4S (kaip žinia, "iPhone 5" šią operacinę sistemą turi pagal nutylėjimą), antros ir trečios kartos planšetinius kompiuterius "iPad", taip pat ketvirtos kartos multimedia grotuvus "iPod touch" (su "iPhone 5" pristatytas grotuvas "iPod touch" taip pat gaus gamykliškai įdiegtą "iOS 6").

Naujausia "Apple" mobilioji operacinė sistema gavo daugiau nei 200 patobulinimų, naujovių ir pakeitimų. Kūrėjai, tame tarpe, realizavo integraciją su socialiniu tinklu "Facebook", patobulino interneto naršyklę Safari, taip pat praplėtė intelektualaus pagalbininko "Siri" funkcionalumą.

Atsirado kartografinė aplikacija "Maps", taip pat programa "Passbook", skirta elektroninių bilietų ir kuponų saugojimui. Aplikacija "FaceTime" dabar leidžia atlikti vaizdo skambučius ne tik per Wi-Fi ryšį, tačiau ir per mobiliojo ryšio tinklus.

"Apple" atstovai taip pat pranešė, jog visame pasaulyje parduota apie 400 mln. "iOS" įrenginių, nors konkurentas "Google" šį rodiklį pasiekė kiek anksčiau, o dabar gali pasigirti, kad "OS Android" įdiegtas į 500 mln. parduotų mobiliųjų įrenginių.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: