"AMD Vishera" procesoriai bus pristatyti spalio 23 d.  (1)

Užuominų apie "AMD Vishera" procesorius atsiradimas kai kurių el. parduotuvių kainininkuose leidžia kalbėti apie jų anonso artumą. Tiesa, naujienose kiek dažniau pasirodo informacija apie AMD ketinimus pristatyti hibridinius "Trinity" procesorius, skirtus stacionariosioms sistemoms, o FX serijos atstovai vis dar lieka šešėlyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Portalo "X-bit labs" žurnalistai, pasitelkę savo anoniminius šaltinius, išsiaiškino, jog procesorių "AMD Vishera" su "Piledriver" architektūra anonsas įvyks spalio 23 d. Bent jau šią dieną pasirodys pirmieji keturi šios šeimos modeliai – FX-8350, FX8320, FX-6300 ir FX-4300. Šie procesoriai patrauklūs tuo, jog gali dirbti pagrindinėse plokštėse su lizdu "Socket AM3+". Preliminariais duomenimis, "Vishera" produktyvumo lygis, lyginant su "Bulldozer" atstovais, išaugs maždaug 10-15%. Pagrinde spartos prieaugį lems padidėję taktiniai dažniai.

Kartu kitas portalas, dabar jau čekų OBR-Hardware, yra įsitikinęs, jog kompanija AMD pasiruošusi pristatyti savo "Vishera" modelius arba pirmąją spalio mėnesio savaitę (tuomet būtų publikuotos pirmosios apžvalgos), arba to paties mėnesio 18 dieną. AMD FX-8350 procesorių egzempliorius apžvalgininkai jau gauna šiuo metu, serijiniai procesoriai turėtų būti ankstyvosios C0 revizijos.

 
FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: