"Motorola" savo reklamoje "pirštu pabaksnojo" į "Apple" žemėlapių tarnybos problemas  (0)

Šią savaitę "Motorola" pasekė "Samsung" pavyzdžiu ir išleido reklaminę iliustraciją, kurioje atvirai tyčiojamasi iš pastarojo meto "Apple" techninių sunkumų. Kol "Samsung" daugiau mėgaujasi šaipymusi iš "iPhone 5" ir eilėse stovinčių "Apple" fanų, "Motorola" nusitaikė į naujutėlaitę operacinėje sistemoje "iOS 6" integruotą žemėlapių paslaugą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išties, gamintojas su savąja tarnyba "Apple Maps" turi nemažai problemų. "Google Maps" paslaugas pakeitusi programa nėra tobula ir be klaidų. Tuo pasinaudodama "Motorola" savo "Twitter" paskyroje išplatino nuotrauką (matoma šioje naujienoje) su prierašu: "Google Maps teikia realaus laiko informaciją apie eismą, tad jūs tikrai nesijausite pasimetę (angl. #iLost, tiesioginė užuomina į "Apple produktus), planuodami savo kelionę".

"Motorola" nėra vienintelė, pirštu baksnojanti į "Apple Maps". Londono metro darbuotojas praėjusią savaitę pateko į žurnalistų akiratį, kai buvo užfiksuotas nuotraukoje laikantis plakatą su užrašu, jog  iOS 6 vartotojams siūlo vietos žemėlapius. "Apple" išplatino pranešimą, kuriame atsiliepė dėl problemų su "Maps" paslauda, o leidinio "All Things D" žurnalistams kompanija paaiškino, jog paslaugai patobulinti prireiks tam tikro laiko tarpo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: