Naujasis "nVidia Tegra 4" turėtų debiutuoti 2013 m. sausį  (0)

Vartotojiška elektronika, tokia kaip išmanieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai, daugeliui komplektuojančių dalių gamintojų tampa ta pajamų augimo salele, kurios tradicinių asmeninių kompiuterių segmente beveik neliko. Kompanija "nVidia" jau seniai atspėjo šią tendenciją, todėl investuoja tikrai didelius resursus į procesorių "Tegra" kūrimą ir plėtrą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip teigia portalas "Fudzilla", kompanija "nVidia" savo būsimą procesorių "Tegra 4" pademonstruos sausio mėnesį vyksiančioje parodoje CES 2013. Pirmieji įrenginiai su šia įterptine (SoC) mikroschema turi pasirodyti vasario mėnesį, kai vyks kasmetinė mobiliųjų technologijų paroda "Mobile World Congress 2013", tradiciškai rengiama Barselonoje (Ispanija).

Jei atsižvelgtume, kad ketvirtosios kartos mikroprocesorius "Tegra" slepiamas po kodiniu pavadinimu "Wayne", tai dabartinį "Tegra 3" savo sparta jis gali lenkti dvigubai, tuo tarpu dar prieš porą metų neblogai atrodžiusį "Tegra 2" – net 10 kartų. Bent jau tokios pirminės "nVidia" atstovų prognozės. Žurnalistai taip pat praneša, kad "Tegra 4" taip pat savo sparta aplenks dabartinį "Qualcomm" procesorių "Snapdragon S4" (matyt, kalbama apie galingiausią modifikaciją "S4 Pro" su keturiais skaičiavimų branduoliais). Tiesa, ar "Tegra 4" sugebės aplenkti procesorių "Apple A6", parodys tik realūs, nepriklausomi testai.


FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)