„Microsoft“ vadovas Styvas Ballmeris kritikuoja „Google Android“ ir „Apple iOS“  (13)

„Microsoft“ vadovas Styvas Ballmeris, paklaustas apie mobiliąsias „Google Android“ bei „Apple iOS“ operacines sistemas, abejoms negailėjo kritikos, tačiau kritika buvo „pasverta“. Jis sakė, kad „Google“ beveik nekontroliuoja „Android“ ekosistemos, o „Apple“ savo „iOS“ per daug suvaržo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Google Android“ ekosistema yra šiek tiek chaotiška, kalbant iš programų pritaikymo perspektyvos bei mūsų požiūrio į tai, kaip operacinės sistemos ekosistema turėtų būti pritaikyta vartotojui. Kitaip, nei „Google Android“, „Apple iOS“ ekosistema per daug suvaržyta bei kainuoja labai daug.“, – sakė S. Ballmeris.

Jis taip pat užsiminė, kad „Microsoft Windows Phone“ turi galimybę įsiterpti kažkur per vidurinį ir nebūti nei chaotiška, nei per daug suvaržyta operacinė sistema, tačiau S. Ballmeris išliko realistu ir teigė, kad jo kompanijos mobilioji operacinė sistema netaps geriausia per vieną naktį.

„Mūsų tikslas yra užimti 10 procentų išmaniųjų telefonų rinkos, kiek vėliau 15 procentų, dar vėliau – 20 procentų. Mes staiga negausime 60 procentų rinkos per vieną naktį. Mes taip pat privalome toliau tobulinti savo operacinę sistemą, kad ji būtų kuo draugiškesnė vartotojui, bei išlaikyti protingas įrenginių kainas.“, – pridūrė S. Ballmeris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(42)
(0)
(20)

Komentarai (13)