„Google“ pristato naujo tipo internetą, vardu „Fiber“, kuris gali būti ir nemokamas (Video)  (9)

Galimas daiktas, jog apie „Google Fiber“ internetą jūs nesate girdėję, tačiau interneto gigantas tokio tipo paslaugą jau pradėjo siūlyti Kanzaso mieste. „Google“ internetas ne tik gali pasiūlyti spartą iki 1Gbps, tačiau ir būti nemokamu. Taip, mes išties kalbame apie nemokamą internetą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, kad interneto erdvėje didžiausią atgarsį sukėlė nemokamas „Google Fiber“ internetas. Taip, jis yra nemokamas, tačiau tik iš dalies, nors paskaičiavus vidutinį mokestį, tai jums atsieitų ypač mažai. „Google“ prašo 300 JAV dolerių vienkartinio mokesčio už interneto pajungimą, tačiau sumokėję jį, nemokamai internetu galėsite naudotis net septynerius metus.

Tai reiškia, jog už vieną mėnesį „Google Fiber“ interneto virtualiai jūs sumokėtumėte ne daugiau kaip 3.5 JAV dolerio. Akivaizdu, kad stebuklų tikėtis už tokią kainą nereikėtų, tačiau sparta, kurią siūlo kompanija, gana tenkinanti. „Google“ žadą 5Mbps atsisiuntimo ir 1Mbps išsiuntimo spartas, be jokių duomenų „lubų“ ar panašiai. Ir visa tai nemokamai.

Norintiems daugiau, „Google Fiber“ prašo 70 JAV dolerių per mėnesį už 1Gbps internetą, na, o tie, kurie norėtų katu naudotis ir „Google TV“ paslaugomis, gali užsisakyti planą, kuris per mėnesį kainuoja 120 JAV dolerių. Pasirašę dviejų metų sutartį su 120 JAV dolerių planu, jūs ne tik gautumėte 1Gbps spartos internetą, „Google TV“ paslaugą, bet ir nemokamą „Nexus 7” planšetą, kuris, pasak „Google“, jums atstotų valdymo pultą. Įrangos iš tiesų yra ir dar daugiau. Už tą patį mėnesio mokestį jūs gautumėte ir „TV Box“, „Network Box“ bei „Storage Box“ dėžutes, skirtas peržiūrėti ir išsaugoti turinį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(71)
(1)
(21)

Komentarai (9)